Viljat

Viljatori.fi on uusi sähköinen viljakauppapaikka


Viljatori.fi on sähköinen viljan myyntiin ja ostamiseen tarkoitettu sähköinen kauppapaikka. Viljatori on avoin kaikille viljakauppaa tekeville. Sitä voivat käyttää sekä viljan myyjät että viljaa käyttävä teollisuus että kotieläintilat. Viljatorin tavoitteena on vähentää kustannuksia viljakaupassa ja tuottaa etuja viljan myyjille sekä teollisille toimijoille. Raisio on ollut mukana rakentamassa viljatoria ja tulee jatkossa toimimaan sen kautta.


Vilja oikeaan aikaan oikeaan paikkaan

Viljatoriin tutustuminen ja rekisteröityminen ei velvoita mihinkään, se tuo vain mahdollisuuksia. Viljelysopimuksella kaupan tekeminen on viljan myyjälle ilmaista, mutta tarjouskaupassa veloitetaan pienimaksu myös viljan myyjältä. Ostajalle kaikki viljan hankinta Viljatorin kautta maksaa, mutta kustannukset ovat kuitenkin pienet, mikäli viljaa saa oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.

Rekisteröidy Viljatorille

Viljatoriin rekisteröidytään www.viljatori.fi sivun kautta. Tunnistaudu mobiilivarmenteella tai oman pankkisi pankkitunnuksilla. Voit rekisteröityä Y-tunnuksella tai yksityishenkilönä. Viljatorin käyttöön löytyy hyvät ohjeet ja lisäksi voit aina kääntyä Viljatorissa mukana olevien toimijoiden puoleen eli meidän raisiolaisten viljanostajien.

Linkki viljatorille