Hyppää sisältöön

Johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimien ilmoittaminen

Liiketoimi-ilmoituksen tekeminen 

Markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (”MAR”, EU N:o 596/2014) mukaisesti Raisio Oyj:n johtohenkilöiden sekä heidän lähipiirinsä tulee ilmoittaa Raisio Oyj:n osakkeilla, vieraan pääoman ehtoisilla välineillä, johdannaisilla tai muilla rahoitusvälineillä tekemänsä liiketoimet 3.7.2016 alkaen Finanssivalvonnalle ja Raisio Oyj:lle.

MAR:n mukaan ilmoitus on tehtävä Finanssivalvonnalle ja Raisio Oyj:lle välittömästi ja viimeistään kolmen työpäivän kuluessa liiketoimen tekemisestä. Raisio Oyj:n ohjeena on, että ilmoitus tehdään heti liiketoimea seuraavana työpäivänä.

 

Raisio Oyj julkaisee ilmoituksen pörssitiedotteena

Liikkeeseenlaskijana Raisio Oyj:n velvollisuutena on julkistaa johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä tekemät liiketoimi-ilmoitukset pörssitiedotteina. Julkistetut johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoitukset 3.7.2016 lukien löytyvät pörssitiedotteiden sivuilta täältä. Johtohenkilöitä ja heidän lähipiiriään koskevan rekisterin tietosuojaseloste löytyy tämän sivun alaosasta.

Lomakkeen täyttämisessä tarvittavia tietoja:


Raisio Oyj:n LEI-tunnus:
74370083282NHIP4QD02

Raisio Oyj:n osakkeiden kaupankäyntitunnukset:
vaihto-osake: RAIVV
kantaosake: RAIKV

Raisio Oyj:n osakkeiden ISIN-koodit:
vaihto-osake: FI0009002943
kantaosake: FI0009800395

Viitenumero:
generoituu automaattisesti lomakkeelle (ei tarvitse täyttää)

Raisio Oyj Johdon liiketoimet

Ilmoita liiketoimi Finanssivalvonnan sähköisen asiointipalvelun kautta

Palveluun kirjautuminen edellyttää sähköistä tunnistautumista Suomi.fi -palvelun kautta. Sähköiseen asiointipalveluun pääset kirjautumaan osoitteessa asiointi.finanssivalvonta.fi. Valitse palvelussa ”Johtohenkilöiden liiketoimet” ja täytä lomake.

Tarkemmat ohjeet lomakkeen täyttämiseen löytyvät alta ja Finanssivalvonnan sivulta: www.finanssivalvonta.fi/finanssivalvonta/finanssivalvonnan-sahkoinen-asiointipalvelu/johdon-liiketoimet.

Lomakkeen tiedot tai lomake pdf-muodossa on lähetettävä myös sähköpostitse Raisio Oyj:lle osoitteeseen johdonliiketoimet@raisio.com. Ilmoita sähköpostissa myös puhelinnumero, josta sinut tavoittaa, mikäli yhtiöllä on kysyttävää ilmoituksestasi.

Haku