Hyppää sisältöön

Raisio on viljelijän paras kumppani

Raisio on merkittävä suomalaisen viljan ostaja ja käyttäjä. Hankintamme perustuu yhteistyöhön viljelijöiden kanssa ja hankintaan suoraan viljanviljelijöiltä. Perinteet ovat pitkät ja velvoittavat, mutta viljan kauppatapojen tulee myös kehittyä toimintaympäristön muutoksen myötä.

Viljat-sivuilta löydät kaiken tarvittavan tiedon viljan toimittamiseen Raision toimipisteisiin tai yhteistyökumppaniemme vastaanottopisteisiin. Sivuilla pyrimme tarjoamaan myös runsaasti tietoa ajankohtaisista asioista; markkinoista ja kasvukaudesta, mutta myös viljan tuotantoon yleisesti liittyvistä aiheista.

Pyrimme pitämään sivuston tiiviinä ja selkeänä, jotta tieto olisi helposti löydettävissä. Otamme myös mielellään vastaan vinkkejä sivuston kehittämiseen ja aihealueista, jotka lukijoitamme kiinnostavat. Voit lähettää terveiset osoitteeseen viljat@raisio.com.

 

Raision viljanostajat palvelevat kokemuksella ja ammattitaidolla

Jos haluat tehdä viljakauppaa, sopia viljan toimitusajasta, tehdä viljelysopimuksia tai kysellä eri sopimusvaihtoehdoista, ota yhteyttä meihin.

Viljakaupan yhteystiedot

Viljauutisia

Pikalinkit

Lajikesuosituksista löydät tietoa hyvistä viljalajikkeista

Vuosittain tulee lähes jokaisesta viljalajista uusia lajikkeita. Ota selvää lajikkeiden ominaisuuksista jalostajalta ja lajikkeen edustajilta, mutta keskustele myös muiden viljelijöiden kokemuksista.

Lue lisää

Haku