Hyppää sisältöön
Tulosjulkistukset | 7.5.2024

Raision tammi-maaliskuun 2024 osavuosikatsaus

Raision Q1 2024: Vuoden 2024 ensimmäisen neljänneksen aikana on markkinaympäristössä alkanut näkyä tasaantumisen merkkejä. Raision tammi-maaliskuun liikevaihto ja kannattavuus olivat vertailukauden tasolla, kassavirta jatkoi vahvistumistaan. Liikevaihto oli käytännössä edellisen vuoden tasolla, 55,5 (56,5) miljoonaa euroa. Vertailukelpoinen liiketulos oli 4,2 (4,2) miljoonaa euroa ja 7,6 (7,5) prosenttia liikevaihdosta.

Median edustajille, sijoittajille ja analyytikoille tarkoitettu tuloskatsaus järjestettiin 7.5. klo 12.00. Webcast-lähetys oli suomenkielinen, ja katsauksen piti Raision toimitusjohtaja Pekka Kuusniemi.

Taltiointi esityksestä on katsottavissa lähetyksen jälkeen saman linkin kautta. Esitysmateriaali tulee saataville tilaisuuden jälkeen tälle sivulle.

Q1-osavuosikatsaus
Presentaatio
Katso Q1-katsaustallenne
Toimitusjohtajan katsaus

Viimeisimmät tiedotteet

Raisiolla vahva analyytikkoseuranta

Viisi analyysitaloa seuraa Raisiota omasta aloitteestaan. Raisio ei vastaa analyytikkojen arvioista. Analyytikot listaavalta sivulta löydät myös Inderesin analyytikkohaastattelut.

Raisiota seuraavat analyytikot

 

 

Vastuullisuus on strategiaamme

Vastuullisuusajattelumme ponnistaa Raision tarkoituksesta: Ruokaa suurella sydämellä – terveyttä meille ja maapallolle. Vastuullisuus-ohjelmassamme eli Raision Hyvän ruuan ohjelmassa huomioidaan maapallon ja ihmisten terveys sekä tarkastellaan tuotteidemme vastuullisuutta koko matkalta alkutuotannosta tehtaan kautta ruokapöytiin.

Tutustu vastuullisuustyöhömme

 

Haku