Hyppää sisältöön

Raisio sijoituskohteena

Raisio on kansainvälinen yhtiö, joka keskittyy terveelliseen ja vastuullisesti tuotettuun ruokaan. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol, Elovena, Nalle, Sunnuntai ja Torino. Raision liiketoimintayksiköt ovat Terveelliset elintarvikkeet ja Terveelliset ainesosat.

Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, maku ja kestävä kehitys. Vahva osaamisemme ja into kehittää uutta varmistavat kannattavan kasvun. Raision osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 236 miljoonaa euroa ja liiketulos 27 miljoonaa euroa. Raisiolaisia on noin 320. Meidän ruokamme tekee hyvää Terveydelle, Sydämelle ja Maalle.

Osavuosikatsaus tammi-syyskuu 2020

Tammi-syyskuussa 2020 konsernin liikevaihto oli 179,7 (181,8) miljoonaa euroa, laskua -1,2 %. Liiketulos oli 23,3 (23,0) miljoonaa euroa, mikä on 13,0 (12,6) % liikevaihdosta. Liiketulos nousi +1,3 % vertailukaudesta.

Lataa PDF

Katso webcastin tallenne

Raisiolla vahva analyytikkoseuranta

Viisi analyysitaloa seuraa Raisiota omasta aloitteestaan. Raisio ei vastaa analyytikkojen arvioista.

Raisiota seuraavat analyytikot

 

 

Raisio on vastuullinen sijoituskohde

Olemme tehneet kestävästi tuotettua, tervellistä, laadukasta ja turvallista ruokaa jo yli kahdeksankymmentä vuotta, mutta uskomme yhä jatkuvaan parantamiseen.

Tutustu vastuullisuustyöhömme

 

Haku