Hyppää sisältöön

Raision tarkoitus ja arvot

Meidän ruokamme tekee hyvää Terveydelle, Sydämelle ja Maalle.

Tarkoituksemme kertoo suunnastamme

Hyvä ja terveellinen ruoka on luonnollista ja tulee tekijänsä sydämestä. Vastuullisena yhtiönä Raisio huomioi kaikki ruokaan liittyvät tärkeät tekijät: hyvinvoinnin, terveellisyyden, maun ja kestävän kehityksen.

Vahva osaamisemme ja into kehittää uutta varmistavat sen, että voimme tarjota täysipainoista ja hyvän omantunnon ruokaa. Raision valmistamat ruoat sopivat päivän kaikkiin hetkiin tuoden niihin kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hyvää energiaa. Meidän ruokamme tekee hyvää Terveydelle, Sydämelle ja Maalle.


Raision tarkoitus

Ruokaa suurella sydämellä. Terveyttä meille ja maapallolle.


 

Ruoka

Arjessa korostuvat iloiset ja erityiset ruokailuhetket. Terveellinen ja vastuullisesti tuotettu ruokamme sisältää aitoa, hyvää energiaa. Se auttaa jaksamaan sekä tekee arjesta helppoa ja sujuvaa. Ruokamme edistää hyvinvointia ja tukee tasapainoista syömistä päivän kaikissa hetkissä.

 

Sydän

Olemme aina tienneet, millainen ruoka tekee hyvää sydämelle, mutta Raision tekemä ruoka on vieläkin enemmän: tuotteemme tekevät arjesta sujuvampaa, terveellisempää ja vastuullisempaa. Sydän iloitsee tuotteistamme, joissa yhdistyvät edelläkävijyys, innovaatiot ja terveelliset raaka-aineet. Raisiolaiset tekevät ruokaa suurella sydämellä.

 

Terveys

Raision ruoassa yhdistyvät terveellisyys ja hyvä maku. Kiinnitämme erityistä huomiota täysjyväviljan, kuidun, sokerin ja suolan määrään sekä rasvan laatuun. Kehitämme päättäväisesti tuotevalikoimaamme terveellisemmäksi. Vuoden 2021 lopussa 81 % tuotteistamme oli terveellisiä vaihtoehtoja omissa tuoteryhmissään.

 

Maapallo

Olemme aina pitäneet maapallosta huolta ja haluamme oppia yhä paremmiksi. Tuotantomme on lähes hiilineutraalia ja jatkamme tavoitteellista työtä hiilijalanjälkemme pienentämiseksi. Olemme maailman ensimmäinen yritys, joka jo vuonna 2009 merkitsi tuotteeseensa hiili- ja vesijalanjäljen.

Arvomme

Rakennamme yhdessä raisiolaisuutta ja arvot ohjaavat meitä kohti tavoitekulttuuriamme.

Rohkeus

Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet ja uskallamme edetä rohkeasti niitä kohti. Haluamme onnistua yhdessä ja kannustamme toisiamme. Tiivis yhteistyö mahdollistaa paremmat tulokset. Uskallamme tarttua tilaisuuksiin, tehdä rohkeita päätöksiä ja oppia kokemuksen kautta. Meillä on vahva ”kyllä hoituu” -asenne.

Reiluus

Toimimme oikeudenmukaisesti ja rehellisesti. Vahvistamme luottamusta avoimella ja johdonmukaisella toiminnalla. Pidämme sen mitä lupaamme. Uskallamme tarttua myös vaikeisiin asioihin ja palaute vie meitä eteenpäin. Arvostamme toisiamme ja toistemme työtä.

Innostus

Meillä on halu onnistua.  Innostumme mahdollisuuksien ja haasteiden edessä. Hyvä työilmapiiri perustuu arvostukseen ja inhimillisyyteen. Hyvä johtaminen, osallistaminen ja sitoutuminen innostavat parempiin suorituksiin. Iloitsemme onnistumisista ja kiitämme hyvin tehdystä työstä.

Haku