Hyppää sisältöön

Raisio on terveelliseen ruokaan keskittyvä eurooppalainen yhtiö

Me Raisiolla teemme ruokaa suurella sydämellä, tarkoituksenamme tuoda terveyttä meille ja maapallolle. Yrityksemme kasvu perustuu kolmeen painopistealueeseen: Benecol®-tuotteisiin ja kasvistanoliesteriratkaisuihin, kasvipohjaiseen ruokaan sekä kaurapohjaisiin kuluttajatuotteisiin ja kauraan teollisuuden raaka-aineena.

Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol®, Beanit®, Härkis®, Elovena®, Sunnuntai®, Torino® ja Benella®. Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, hyvä maku ja vastuullisuus. Raision arvot – rohkeus, reiluus ja innostus – ohjaavat meitä kohti tavoitteitamme.

Vastuullisuus on strategiaamme

Meille on aina ollut tärkeää pitää huolta maapallosta ja hyvän ruuan tekijöistä. Vastuullinen ruoka syntyy kestävästi tuotetuista raaka-aineista, on terveellistä ja ympäristöystävällistä.

Raision vastuullisuustyö

Raision tutkimussäätiö

Raisio Oyj:n tutkimussäätiö tukee tieteellistä tutkimustyötä ensisijaisesti elintarvikkeiden sekä niiden ainesosien ja tuotantomenetelmien kehittämiseksi.

Lue lisää

 

Raisio sai alkunsa myllystä

Raisio Oyj sai alkunsa vuonna 1939, kun lounaisen Suomen vehnänviljelijät perustivat mylly-yhtiön, Oy Vehnä Ab:n. Täältä Raision historiaan ja tärkeimpiin virstanpylväisiin vuosien varrelta.

Historiamme

 

Haku