Hyppää sisältöön

Raisio sijoituskohteena

Raisio sijoituskohteena

Raisio on kansainvälinen pörssiyhtiö, jonka tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, hyvä maku ja vastuullisuus. Yrityksemme kasvu perustuu kolmeen painopistealueeseen: Benecol®-tuotteisiin ja kasvistanoliesteriratkaisuihin, kasvipohjaiseen ruokaan sekä kaurapohjaisiin kuluttajatuotteisiin ja kauraan teollisuuden raaka-aineena. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol®, Beanit®, Härkis®, Elovena®, Sunnuntai®, Torino® ja Benella®.

Hyvä ja terveellinen ruoka on ollut Raision sydämessä jo 80 vuotta. Vahva osaamisemme ja into kehittää uutta varmistavat kannattavan kasvun. Haluamme olla yhä kansainvälisempi terveelliseen ruokaan keskittyvä yhtiö. Raision arvot – rohkeus, reiluus ja innostus – ohjaavat meitä kohti tavoitteitamme.

Raision osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli noin 234 miljoonaa euroa ja liiketulos noin 28 miljoonaa euroa. Raisio työllistää noin 400 henkilöä.

 

 

Tutustu Inderesin analyysiraporttiin Raisiosta

Analyysi sisältää Inderesin itsenäisiä ja puolueettomia näkemyksiä. Raisio ei voi vaikuttaa analyysien sisältöön eikä niissä esitettävän tiedon luotettavuuteen. Tietoa ei pidä pitää sijoitusneuvontana.

Lue raportti

Raisio on vastuullinen sijoituskohde

Raisiossa vastuullisuus on osa strategiaa ja jokapäiväistä työtämme. Olemme asettaneet kunnianhimoiset tavoitteet vastuullisuudellemme.

Tutustu vastuullisuustyöhömme

Haku