Hyppää sisältöön

Raisio sijoituskohteena

Raisio sijoituskohteena

Raisio on kansainvälinen pörssiyhtiö, joka keskittyy terveelliseen ja vastuullisesti tuotettuun ruokaan, elintarvikkeiden ainesosiin sekä kalanrehuihin. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol®, Beanit®, Härkis®, Elovena®, Sunnuntai®, Torino® ja Benella®. Raision liiketoimintayksiköt ovat Terveelliset elintarvikkeet ja Terveelliset ainesosat.

Hyvä ja terveellinen ruoka on ollut Raision sydämessä jo 80 vuotta. Vahva osaamisemme ja into kehittää uutta varmistavat kannattavan kasvun. Haluamme olla yhä kansainvälisempi terveelliseen ruokaan keskittyvä yhtiö.

Raision osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli 234 miljoonaa euroa ja liiketulos 28 miljoonaa euroa. Raisiolaisia on noin 380. Meidän ruokamme tekee hyvää Terveydelle, Sydämelle ja Maalle.

 

Raisio on vastuullinen sijoituskohde

Olemme tehneet kestävästi tuotettua, terveellistä, laadukasta ja turvallista ruokaa jo yli kahdeksankymmentä vuotta, mutta uskomme yhä jatkuvaan parantamiseen.

Raisiossa vastuullisuus on osa strategiaa ja jokapäiväistä työtämme. Olemme asettaneet kunnianhimoiset tavoitteet vastuullisuudellemme.

Tutustu vastuullisuustyöhömme

Haku