Hyppää sisältöön

Sponsorointi, tuotelahjoitukset ja yhteistyökumppanuudet

Tältä sivulta löydät tietoa Raision tämän hetkisistä kumppanuuksista sekä lomakkeet tuotelahjoitusten pyytämiseksi tai sponsorointipyynnön lähettämiseksi.  

Sponsorointi on Raisio-konsernissa keskitetty liiketoimintastrategiaa tukeviin sponsorointikohteisiin. Toistaiseksi emme aloita uusia yhteistyöprojekteja.

Elovena® mukana Roosa nauha -keräyksessä

Lahjoitamme jokaisesta myydystä Elovena®-kampanjatuotteesta 25 senttiä Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Tavoitteena on tukea suomalaista syöpätutkimusta keräämällä kampanjan aikana yhteensä 50 000 euroa.

Vuonna 2021 keräyksen teemana ovat erityisesti suolistosyövät ja terveelliset elämäntavat. Elovena on mukana kampanjassa neljällä runsaskuituisella ja sydänystävällisellä kampanjatuotteella.

Lue lisää Syöpäsäätiön kampanjasivuilta

 

Auta leipomalla -päivä

Sunnuntai® on mukana rakentamassa uutta leivonnan ja hyväntekeväisyyden perinnettä Suomeen, Auta Leipomalla -päivää. Haastamme nyt kaikki koululuokat ja päiväkotiryhmät leipomaan ja tekemään hyvää!

Auta leipomalla -päivä järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa lokakuussa 2021. Tapahtumassa lapset pääsevät leipomaan toisten lasten hyväksi. Leivonnaiset myydään esimerkiksi perheelle ja ystäville, ja tuotot lahjoitetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelimelle.

Lue lisää, ilmoittaudu tai vinkkaa ystävälle:

autaleipomalla.fiLue lisää Sunnuntain sivuilta

 

Varsinais-Suomen Yrityskylä

Raisio-konserni on ollut vuodesta 2013 mukana Varsinais-Suomen Yrityskylässä tukemassa nuorten yrittäjyysvalmiuksia.

Talous ja nuoret TAT ry:n koordinoima Yrityskylä on oppimisympäristö, jossa 6. ja 9. luokkien oppilaat pääsevät tutustumaan työelämään roolipelin keinoin. Yhteistyökumppanina Raisio tukee yrityskylän pyrkimystä osoittaa, että Suomessa nuorten yrittäjyysvalmiudet nähdään sijoituksena tulevaisuuteen.

Lue lisää Yrityskylästä

 

 

 

Elovena® mukana auttamassa lapsiperheitä

Elovena® tekee yhteistyötä lapsiperheitä tukevan Vennerin kanssa. Venner toimittaa vähävaraisille lapsiperheille ruokakasseja, jotka sisältävät ainekset ja reseptit terveellisiin ja helposti valmistettaviin aterioihin.

Lue lisää Venneristä

Elovena Voimapäivät®

Koululaisille suunnatut liikunnalliset Elovena Voimapäivät® ovat ilahduttaneet alakoululaisia jo vuodesta 2007 lähtien. Voimapäivät ovat Elovenan ja Suomen Urheiluliiton yhteishanke, jossa SUL:n paikallisorganisaatiot toteuttavat toiminnallisia yleisurheilupäiviä 3.-6.-luokkalaisille eri puolilla Suomea. Päivän aikana pidetään hauskaa liikkumalla ja siinä samalla myös jutellaan terveellisestä ruokavaliosta, hyvinvoinnista ja liikunnan merkityksestä.

Beyond 2030 Challenge

Vuonna 2020 olimme mukana myös Beyond 2030 Challenge –tiedekilpailussa, joka tuo esille tieteen ja teknologia mahdollisuuksia, uusia ideoita ja innovaatioita.

Beyond 2030 Challenge on Turun kaupungin ja Bayerin aloitteesta järjestetty tiedekilpailu, jota ovat tukemassa seudun korkeakoulut ja elinkeinoelämä. Tiedekilpailu tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden keksiä ja kehittää tieteeseen ja teknologiaan perustuvia uusia ideoita, innovaatioita ja sovelluksia, jotka voisivat pelastaa planeetan ja ihmisen – nyt ja tulevaisuudessa. Ideat voivat liittyä ilmastonmuutokseen, kestävään kehitykseen, kiertotalouteen tai sosiaaliseen ympäristöön tai vaikkapa hyvinvointiteknologiaan tai köyhyyden ja sairauksien vähentämiseen.

Lue lisää tiedekilpailusta

Tuotelahjoitukset

Sponsoroimme tuotelahjoitusten muodossa harkinnan mukaan hyvinvointia edistäviä, paikallisia, voittoa tavoittelemattomia yhteisöjä Suomessa.

Tuotteita ei lahjoiteta yksityishenkilöille eikä niitä saa sellaisenaan myydä eteenpäin. Pääsääntöisesti tuotesponsorointeja ei toimiteta postitse. Heinäkuussa lahjoituksia ei ole mahdollista saada.

Jos haluat hakea tuotelahjoitusta, täytä ja lähetä ohessa oleva lomake. Hakemusten käsittelyaika on noin 4 viikkoa.


  • PP dot KK dot VVVV    Huomaathan, että pääsääntöisesti emme toimita tuotesponsorointeja postitse.


Sponsorointihakemukset ja yhteistyökumppanuudet

Sponsorointi on Raisio-konsernissa keskitetty liiketoimintastrategiaa tukeviin sponsorointikohteisiin. Toistaiseksi emme aloita uusia yhteistyöprojekteja. Jos siitä huolimatta haluat tehdä sponsorointihakemuksen tai ehdottaa yhteistyökumppanuutta, täytä ja lähetä tämä lomake.


Haku