Hyppää sisältöön

Sponsorointi, tuotelahjoitukset ja yhteistyökumppanuudet

Sponsorointi ja kumppanuudet

Tältä sivulta löydät tietoa Raision ja kuluttajabrändiemme sponsoroinnista ja yhteistöistä. Toistaiseksi emme aloita uusia yhteistyöprojekteja.

Tuotelahjoitukset

Rahallisen sponsoroinnin sijaan haluamme tukea terveellistä syömistä herkullisten tuotteidemme kautta! 2023 loppuvuoden osalta keskitämme tuotelahjoitukset lasten- ja nuorten urheilutapahtumiin.

Tuotteet noudetaan itse Raision tehdasalueelta, pl. Härkis tuotteet noudetaan Vantaan varastoltamme.

Huom! Tuotelahjoituspyynnöt on hyvä tehdä vähintään kuukausi ennen tapahtumaa.

Tuotelahjoitukset


  • PP dot KK dot VVVV    Huomaathan, että pääsääntöisesti emme toimita tuotelahjoituksia postitse.
    Härkis-tuotteet noudetaan Vantaalta, muut tuotteemme Raisiosta.

Konkreettista apua ja hyvää joulumieltä

Vuonna 2022 olemme auttaneet Ukrainan sodasta kärsiviä niillä tavoin, joilla uskomme apumme olevan konkreettisinta: olemme lahjoittaneet ruokaa sekä Ukrainaan että Suomessa oleville ukrainalaisille.

Joulumuistamisten sijaan teimme jouluna 2022 lahjoituksen Joulupuu-keräykselle, jossa kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille Suomessa. Tänä vuonna osa Joulupuu-keräyksen lahjoista annetaan Suomessa oleville ukrainalaislapsille ja -nuorille.

Lue lisää Joulupuu-keräyksestä

Elovena® nuorten suunnistusmaajoukkueen kumppanina

Suomen Suunnistusliitto tekee ravitsemusyhteistyötä Elovena®-brändin kanssa. ”Tämä on merkityksellinen yhteistyö, ei ainoastaan siksi, että nuorten suunnistusmaajoukkue saa oman kumppanin, vaan myös siksi, että nuoret ovat olleet asiassa myös itse aloitteellisia. Lisäksi on hienoa, että he tiedostavat uransa varhaisessa vaiheessa jo erinomaisen hyvin laadukkaan ravitsemuksen merkityksen urheilijalle. Kokemuksesta voin vielä kertoa, että kaukana ulkomailla vatsaa sekä mieltä hellii aina mitä parhaiten kotimainen aamupuuro,” Suunnistusliiton huippu-urheilupäällikkö Petteri Kähäri toteaa.

Lue lisää Suomen Suunnistusliiton sivuilta

Elovena® MyBnB-kumppanina

Elovena® tukee hyvinvointia ja terveellisiä elintapoja MyBnB Liven kumppanina. Elovena mahdollistaa liikkujien kestohiteiksi nousseita aamuherättelyitä ja Keho ja Mieli -tapahtumia.

Lue lisää MyBnB-sivuilta

mybnblive

Varsinais-Suomen Yrityskylä

Raisio-konserni on ollut vuodesta 2013 mukana Varsinais-Suomen Yrityskylässä tukemassa nuorten yrittäjyysvalmiuksia.

Talous ja nuoret TAT ry:n koordinoima Yrityskylä on oppimisympäristö, jossa 6. ja 9. luokkien oppilaat pääsevät tutustumaan työelämään roolipelin keinoin. Yhteistyökumppanina Raisio tukee yrityskylän pyrkimystä osoittaa, että Suomessa nuorten yrittäjyysvalmiudet nähdään sijoituksena tulevaisuuteen.

Lue lisää Yrityskylästä

 

 

 

Raision brändit mukana auttamassa lapsiperheitä

Raisio tekee yhteistyötä lapsiperheitä tukevan Vennerin kanssa. Venner toimittaa vähävaraisille lapsiperheille ruokakasseja, jotka sisältävät ainekset ja reseptit terveellisiin ja helposti valmistettaviin aterioihin. Syksystä 2022 lähtien Vennerin ruokalaatikoista löytyy myös Elovena® Kaurajauhista, Nalle® Pikakauraa ja Torino® Ohrahelmeä.

Lue lisää Venneristä

Haku