Hyppää sisältöön

Sponsorointi, tuotelahjoitukset ja yhteistyökumppanuudet

Sponsorointi ja kumppanuudet

Tältä sivulta löydät tietoa Raision ja kuluttajabrändiemme sponsoroinnista ja yhteistöistä. Toistaiseksi emme aloita uusia yhteistyöprojekteja.

Tuotelahjoitukset

Rahallisen sponsoroinnin sijaan haluamme jakaa syömisen iloa herkullisten tuotteidemme kautta! Voit hakea tuotelahjoitusta esimerkiksi jaettavaksi tai arvottavaksi tapahtumissa tai vaikkapa lasten urheilutapahtumien leivonnaisten raaka-aineeksi.

Emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostitse tai puhelimitse tulleita pyyntöjä, joten laitathan hakemuksesi sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta. Huomioithan, ettemme lähetä tuotteita, vaan ne tulee noutaa meiltä.

Raisio mukana auttamassa sekä Ukrainassa että Suomessa

Raisio on mukana auttamassa Ukrainan sodasta kärsiviä siinä, missä uskomme apumme olevan konkreettisinta eli antamalla ruoka-apua. Olemme keskittäneet Ukraina-lahjoitukset kahteen lahjoituskanavaan: autamme pääasiassa Varsinais-Suomen alueen toimijoiden kautta ja viemällä elintarvikkeita Ukrainaan Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry:n avulla.

Olemme lahjoittaneet rekka-autollisen – 66 lavallista – Raisiolla valmistettuja elintarvikkeita Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry:lle, joka vie lahjoituksia Suomesta Ukrainan rajalle ja sieltä eteenpäin pienemmillä kuljetuksilla. Sen lisäksi olemme lahjoittaneet pienemmän erän elintarvikkeita Suomen Keskuskauppakamarille, jonka kautta ruoka-apu on viety Ukrainaan.

Suomeen tulleiden pakolaisten osalta olemme keskittyneet auttamaan lähialueille tulleita pakolaisia. Ruoka-apua on jaettu muun muassa Tampereen ja Raision poliisilaitoksilla turvapaikkahakemusasioissa jonottaneille sekä kahdelle taholle, jotka ovat majoittaneet ukrainalaispakolaisia. Nämä tahot ovat Alanteen tila Paimiossa sekä Suomen Punaisen Ristin Sauvo-Karunan osasto.

Elovena® nuorten suunnistusmaajoukkueen kumppanina

Suomen Suunnistusliitto tekee ravitsemusyhteistyötä Elovena®-brändin kanssa.
”Tämä on merkityksellinen yhteistyö, ei ainoastaan siksi, että nuorten suunnistusmaajoukkue saa oman kumppanin, vaan myös siksi, että nuoret ovat olleet asiassa myös itse aloitteellisia. Lisäksi on hienoa, että he tiedostavat uransa varhaisessa vaiheessa jo erinomaisen hyvin laadukkaan ravitsemuksen merkityksen urheilijalle. Kokemuksesta voin vielä kertoa, että kaukana ulkomailla vatsaa sekä mieltä hellii aina mitä parhaiten kotimainen aamupuuro,” Suunnistusliiton huippu-urheilupäällikkö Petteri Kähäri toteaa.

Lue lisää Suomen Suunnistusliiton sivuilta

Elovena® oli mukana Roosa nauha -keräyksessä 2021

Vuonna 2021 keräyksen teemana olivat erityisesti suolistosyövät ja terveelliset elämäntavat. Elovena oli mukana kampanjassa neljällä runsaskuituisella ja sydänystävällisellä kampanjatuotteella.

Lue miten onnistuimme – elovena.fi

 

Elovena® MyBnB-kumppanina

Elovena® tukee hyvinvointia ja terveellisiä elintapoja MyBnB Liven kumppanina. Elovena mahdollistaa liikkujien kestohiteiksi nousseita aamuherättelyitä ja Keho ja Mieli -tapahtumia.

Lue lisää MyBnB-sivuilta

Varsinais-Suomen Yrityskylä

Raisio-konserni on ollut vuodesta 2013 mukana Varsinais-Suomen Yrityskylässä tukemassa nuorten yrittäjyysvalmiuksia.

Talous ja nuoret TAT ry:n koordinoima Yrityskylä on oppimisympäristö, jossa 6. ja 9. luokkien oppilaat pääsevät tutustumaan työelämään roolipelin keinoin. Yhteistyökumppanina Raisio tukee yrityskylän pyrkimystä osoittaa, että Suomessa nuorten yrittäjyysvalmiudet nähdään sijoituksena tulevaisuuteen.

Lue lisää Yrityskylästä

 

 

 

Elovena® mukana auttamassa lapsiperheitä

Elovena® tekee yhteistyötä lapsiperheitä tukevan Vennerin kanssa. Venner toimittaa vähävaraisille lapsiperheille ruokakasseja, jotka sisältävät ainekset ja reseptit terveellisiin ja helposti valmistettaviin aterioihin.

Lue lisää Venneristä

Elovena® Voimapäivät

Koululaisille suunnatut liikunnalliset Elovena® Voimapäivät ovat ilahduttaneet alakoululaisia jo vuodesta 2007 lähtien. Voimapäivät ovat Elovenan ja Suomen Urheiluliiton yhteishanke, jossa SUL:n paikallisorganisaatiot toteuttavat toiminnallisia yleisurheilupäiviä esikoululaisille ja 1.-3.-luokkalaisille eri puolilla Suomea. Päivän aikana pidetään hauskaa liikkumalla ja siinä samalla myös jutellaan terveellisestä ruokavaliosta, hyvinvoinnista ja liikunnan merkityksestä.

Tuotelahjoitukset

Voit hakea tuotelahjoitusta esimerkiksi jaettavaksi tai arvottavaksi tapahtumissa tai vaikkapa lasten urheilutapahtumien leivonnaisten raaka-aineeksi.

Pääsääntöisesti kaikki lahjoittamamme tuotteet noudetaan Raisiossa sijaitsevasta henkilöstömyymälästämme – osa kylmäsäilytettävistä Beanit-tuotteista on noudettavissa Vantaan varastoltamme. Hakemusten käsittelyaika on noin 3 viikkoa, joten teethän tuotelahjoitushakemuksen viimeistään 1kk ennen tilaisuutta, johon tuotteet haluaisitte.

Emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostitse tai puhelimitse tulleita pyyntöjä, joten laitathan hakemuksesi meille alla olevan lomakkeen kautta.

Kiitos kiinnostuksestasi Raision brändejä ja tuotteita kohtaan!


  • PP dot KK dot VVVV    Huomaathan, että pääsääntöisesti emme toimita tuotelahjoituksia postitse.
    Beanit-tuotteet noudetaan Vantaalta, muut tuotteemme Raisiosta.

Haku