Hyppää sisältöön

Sponsorointi, tuotelahjoitukset ja yhteistyökumppanuudet

Sponsorointi ja kumppanuudet

Tältä sivulta löydät tietoa Raision ja kuluttajabrändiemme sponsoroinnista ja yhteistöistä. Toistaiseksi emme aloita uusia yhteistyöprojekteja.

Tuotelahjoitukset

Meillä on tapana myöntää harkinnan mukaan tuotelahjoituksia hyvinvointia edistäville, paikallisille, voittoa tavoittelemattomille yhteisöille Suomessa. Valitettavasti näin kesäisin tuotelahjoituksista vastaava tehtaanmyymälä sulkeutuu ja mahdolliset lahjoitukset jatkuvat taas elokuussa.

Toivotamme aurinkoista kesää ja onnistuneita kesätapahtumia!

Härkis® Suomen olympiajoukkueen yhteistyökumppani

Härkis® on Suomen olympiajoukkueen virallinen kumppani heidän matkallaan Pariisin kesäolympialaisiin 2024.

Yhteistyön tavoitteena on kannustaa koko Suomen urheilukansaa kokeilemaan enemmän kasvisruokaa. Härkis®-tiimin urheilijoille suunnatusta kyselystä käykin ilmi, että joka toinen urheilija haluaisi lisätä kasvisruokaa arkeen, mutta heitä usein mietityttää saako kasvisruoasta riittävästi energiaa ja proteiineja aktiiviseen arkeen. Huoli kuitenkin pois! Urheilijakin saa kasvisruokavaliosta kehittymisen kannalta tärkeät rakennusaineet, kun kasviproteiinilähteissä yhdistelee päivittäin esimerkiksi viljaa ja palkokasveja.

Härkis® murtaa yhdessä Suomen Olympiakomitean asiantuntijoiden kanssa yleisimmät myytit kasvisruoasta.

Lisää myyteistä

Raision joululahjoitus Ukrainan kriisin auttamiseksi

Vuonna 2023 olemme antaneet joululahjoituksemme Punaiselle Ristille ja kohdistaneet sen Punaisen Ristin työhön Ukrainan kriisistä kärsivien auttamiseksi. Lahjoitustapa valikoitui ukrainalaiskollegoidemme suosituksesta.

Elovena® nuorten suunnistusmaajoukkueen kumppanina

Suomen Suunnistusliitto tekee ravitsemusyhteistyötä Elovena®-brändin kanssa. ”Tämä on merkityksellinen yhteistyö, ei ainoastaan siksi, että nuorten suunnistusmaajoukkue saa oman kumppanin, vaan myös siksi, että nuoret ovat olleet asiassa myös itse aloitteellisia. Lisäksi on hienoa, että he tiedostavat uransa varhaisessa vaiheessa jo erinomaisen hyvin laadukkaan ravitsemuksen merkityksen urheilijalle. Kokemuksesta voin vielä kertoa, että kaukana ulkomailla vatsaa sekä mieltä hellii aina mitä parhaiten kotimainen aamupuuro,” Suunnistusliiton huippu-urheilupäällikkö Petteri Kähäri toteaa.

Lue lisää Suomen Suunnistusliiton sivuilta

Varsinais-Suomen Yrityskylä

Raisio-konserni on ollut vuodesta 2013 mukana Varsinais-Suomen Yrityskylässä tukemassa nuorten yrittäjyysvalmiuksia.

Talous ja nuoret TAT ry:n koordinoima Yrityskylä on oppimisympäristö, jossa 6. ja 9. luokkien oppilaat pääsevät tutustumaan työelämään roolipelin keinoin. Yhteistyökumppanina Raisio tukee yrityskylän pyrkimystä osoittaa, että Suomessa nuorten yrittäjyysvalmiudet nähdään sijoituksena tulevaisuuteen.

Lue lisää Yrityskylästä

 

 

 

Haku