Hyppää sisältöön

Sponsorointi, tuotelahjoitukset ja yhteistyökumppanuudet

Sponsorointi ja kumppanuudet

Tältä sivulta löydät tietoa Raision ja kuluttajabrändiemme sponsoroinnista ja yhteistöistä. Toistaiseksi emme aloita uusia yhteistyöprojekteja.

Tuotelahjoitukset

Rahallisen sponsoroinnin sijaan jaamme tuotelahjoituksia arvojemme mukaisiin tapahtumiin, esimerkiksi lasten -ja nuorten urheilutapahtumiin.

Emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostitse tai puhelimitse tulleita pyyntöjä, joten laitathan hakemuksesi sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta.

Raision joululahjoitus Ukrainan kriisin auttamiseksi

Vuonna 2023 olemme antaneet joululahjoituksemme Punaiselle Ristille ja kohdistaneet sen Punaisen Ristin työhön Ukrainan kriisistä kärsivien auttamiseksi. Lahjoitustapa valikoitui ukrainalaiskollegoidemme suosituksesta.

Elovena® nuorten suunnistusmaajoukkueen kumppanina

Suomen Suunnistusliitto tekee ravitsemusyhteistyötä Elovena®-brändin kanssa. ”Tämä on merkityksellinen yhteistyö, ei ainoastaan siksi, että nuorten suunnistusmaajoukkue saa oman kumppanin, vaan myös siksi, että nuoret ovat olleet asiassa myös itse aloitteellisia. Lisäksi on hienoa, että he tiedostavat uransa varhaisessa vaiheessa jo erinomaisen hyvin laadukkaan ravitsemuksen merkityksen urheilijalle. Kokemuksesta voin vielä kertoa, että kaukana ulkomailla vatsaa sekä mieltä hellii aina mitä parhaiten kotimainen aamupuuro,” Suunnistusliiton huippu-urheilupäällikkö Petteri Kähäri toteaa.

Lue lisää Suomen Suunnistusliiton sivuilta

Varsinais-Suomen Yrityskylä

Raisio-konserni on ollut vuodesta 2013 mukana Varsinais-Suomen Yrityskylässä tukemassa nuorten yrittäjyysvalmiuksia.

Talous ja nuoret TAT ry:n koordinoima Yrityskylä on oppimisympäristö, jossa 6. ja 9. luokkien oppilaat pääsevät tutustumaan työelämään roolipelin keinoin. Yhteistyökumppanina Raisio tukee yrityskylän pyrkimystä osoittaa, että Suomessa nuorten yrittäjyysvalmiudet nähdään sijoituksena tulevaisuuteen.

Lue lisää Yrityskylästä

 

 

 

Tuotelahjoitukset

Rahallisen sponsoroinnin sijaan jaamme tuotelahjoituksia arvojemme mukaisiin tapahtumiin, esimerkiksi lasten -ja nuorten urheilutapahtumiin. Lisäksi olemme rajanneet tuotelahjoitusten määrää siten, että pääsääntöisesti jokainen tapahtumaan osallistuva saa yhden tuotteen. Näin mahdollisimman moni pääsee nauttimaan tuotelahjoituksista.

Tuotteet tulee noutaa itse Raision tehdasalueelta maanantaisin klo 11.30-13.30. Tuotelahjoituspyynnöt on hyvä tehdä vähintään kahta kuukautta ennen tapahtumaa.


  • PP dot KK dot VVVV    Tuotteet tulee noutaa itse Raision tehdasalueelta maanantaisin klo 11.30-13.30.

Haku