Hyppää sisältöön

Raisio aloittaa suurimokauran vastaanoton Raisiossa

Kasvaneesta kauran käytöstä johtuen laajennamme edelleen kauran vastaanottopaikkoja. Uutena paikkana on Raisio. Vastaanotto alkaa Raisiossa 15.9. alkaen.

28.08.2020

Uuden sadon suurimokauraa ostamme Nokialle, Raisioon ja Loimaalle. Ensisijainen suurimokauran toimituspaikka on Nokia. Luomusuurimokauraa vastaanotamme ainoastaan Nokialla. Laatuvaatimukset ja laatuhinnoittelu on samanlainen kaikissa vastaanottopisteissä. Muistathan, että olemme muuttaneet kauran laatuhinnoittelua vieraiden viljojen osalta. Paikkakuntakohtaiset perushinnat löytyvät hintasivulta.

Raisiossa kauran vastaanottopäivät ovat tiistai ja torstai, Nokialla kauran vastaanottopäivät vaihtelevat rukiin kanssa tarpeen mukaan ja Loimaalle vastaanottoa on joka päivä. Tarkemmat tiedot kauran toimittamisesta saat viljan ostajiltamme.

Kauranäytteet analysoidaan Nokialla

Suurimokauran myynti edellyttää aina hyväksyttyä esinäytettä. Esinäytteet analysoidaan edelleen Nokian viljalaboratoriossa. Kauranäytteet voi toimittaa osoitteeseen Nokian viljalaboratorio, Rounionkatu 55, 37101 Nokia, joko postitse tai suoraan paikan päälle. Kauranäytteet voi toimittaa myös Raisioon näytteiden vastaanottolaatikkoon Raision pääportille, josta se sitten lähetetään Nokialle analysoitavaksi.

Haku