Hyppää sisältöön

Hyvän joulun toivotus

Raision viljatiimi, Terttu, Vesa, Kai ja Minna kiittää hyvästä yhteistyöstä kuluneen vuoden osalta ja toivottavat riemullista joulun aikaa!

22.12.2021

Vehnän ja kauran käyttö kasvaa myllyillämme

Viljan käyttö Raision myllyillä kasvaa vehnän ja kauran osalta merkittävästi tulevina vuosina, joten lisäämme myös sopimusmääriä. Viljanhankintamme perustuu jatkossakin yhteistyöhön ja viljan hankintaan suoraan viljelijöiltä. Ilman uusia sopimusviljelijöitä emme tähän pääse, joten käy tutustumassa sopimustoimintaamme verkkosivuilla tai ota yhteyttä viljan ostajiimme.

Viljelysopimukset ovat tärkeä osa sekä Raision viljanhankintaa että viljelijöiden työkalupakkia. Raision sopimusvaihtoehdot tarjoavat monipuolisen valikoiman eri viljelykasvien tavoitteelliselle tuotannolle.
Sopimusehdot kasvukaudelle 2022 löytyvät verkkosivuilta. Kaikki tutut sopimusmallimme on käytössä; markkinahintainen perussopimus, kiinteähintainen sopimus, Vehnä Plus, Kaura Plus ja toimitusjaksosopimus.

Sopimusviljelyn perussopimus on edelleen markkinahintainen sopimus. Perussopimuksen voi tehdä heti, kun olet tehnyt päätökset tulevan kasvukauden viljelykasveista ja tuotantomääristä. Perussopimuksen osia voi sitten talven ja kevään aikana eriyttää erikoissopimuksiksi tarpeen mukaan.

Uuden sadon hintanoteeraukset löytyvät raisio.com/viljelijat verkkosivujen viljanhintasivuilta. Hinnan voi sitoa sopimukselle nyt tai myöhemmin keväällä. Viljelysopimuksen voi tehdä kerralla koko suunnitellulle määrälle, ja hinnankiinnityksiä myöhemmin vaikka useammassa otteessa. Uuden sadon hinta voi myös muuttua markkinatilanteen mukaan, joten sitäkin kannattaa seurata talven aikana.

Lue lisää sopimuskaudesta 2022

Haku