Hyppää sisältöön

Sopimuskausi 2022

Vehnän ja kauran käyttö kasvaa myllyillämme sopimuskauden 2022 aikana

Raision viljanhankinta on hankintaa suoraan viljelijöiltä. Viljelysopimukset ovat tärkeä osa sekä Raision viljanhankintaa että viljelijöiden työkalupakkia. Raision sopimusvaihtoehdot tarjoavat monipuolisen valikoiman eri viljelykasvien tavoitteelliselle tuotannolle.

Sopimusviljelyn perussopimus on edelleen markkinahintainen sopimus. Perussopimuksen voi tehdä heti, kun olet tehnyt päätökset tulevan kasvukauden viljelykasveista ja tuotantomääristä. Perussopimuksen osia voi sitten talven ja kevään aikana eriyttää erikoissopimuksiksi tarpeen mukaan. Erikoissopimuksia ovat kiinteähintainen sopimus, toimitusjaksosopimus, ennakkomaksusopimus, keskihintasopimus, Vehnä Plus-, Kaura Plus- ja Papu Plus sopimukset.

Uuden sadon hinnan voi kiinnittää nyt tai myöhemmin, mutta viimeistään ennen sadonkorjuun alkua. Syksyn hinta voi muuttua markkinatilanteen mukaan, joten sen kehitystä kannattaa myös seurata. Uuden sadon hintanoteeraus löytyy hintasivulta.

Ravintoraisio Oy viljelykasvien yleiset hankintaehdot

Ravintoraisio Oys allmänna villkor för anskaffning av odlingsgrädor

Ravintoraisio Oy:n viljelysopimusehdot sopimusviljelijöille vuodelle 2022 on julkaistu 29.6.2021. Ehdot päivitetty Papu Plus -sopimuksen osalta 31.1.2022 sekä ennakkomaksusopimuksen (kohta 2.1) 3.3.2022

Ravintoraisio Oy viljelysopimusehdot sopimusviljelijöille vuodelle 2022

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää, älä jää miettimään. Raision viljan ostajat palvelevat ammattitaidolla ja kokemuksella.

Viljakaupan yhteystiedot

 

Haku