Hyppää sisältöön

Raision teollisuusalueen ajoneuvotunnistinjärjestelmä päivitetään uuteen kevään 2023 aikana

27.03.2023

Raision teollisuusalueen ajoneuvotunnistinjärjestelmä päivitetään vanhasta järjestelmästä uuteen rekisterinkilven tunnistusjärjestelmään. Uuden järjestelmän päivitys hoidetaan portaittain, ja vanha järjestelmä poistetaan käytöstä. Aikaisemmin käytössä olleet ”mokkulat” lakkaavat toimimasta ja ilman erillistä ilmoittautumista Raision teollisuusalueelle tulevat kulkuneuvot tulee rekisteröidä järjestelmään.

Ilmoittautuminen portilla

Myös jatkossa viljaa tuovat kulkuneuvot; rekat, kuorma-autot ja traktorit voivat tuoda viljaa, kun toimituslupa/toimitusaika on normaalisti varattu. Jos kulkuneuvoasi ei ole rekisteröity järjestelmään ilmoittaudut normaalisti portille, niin pääset portista eteenpäin. Yksittäisiä kuormia vuoden aikana tuoville autoilijoille tai viljelijöille tämä on tulevaisuudessakin oikein toimiva ja hyvä tapa.

Lisätietoja viljanostajilta

Mikäli et vielä ole saanut yhteydenottoa viljanostajilta, voit olla yhteydessä heihin ja kysyä lisätietoja uudesta tunnistinjärjestelmästä. Ajoneuvotunnistinjärjestelmään rekisteröityminen tapahtuu raisiolaisen henkilön kautta.

Haku