Hyppää sisältöön

Raisio panostaa kauran hankintaan lisäämällä vastaanottopisteitä

Loistava Elovena®-tuotteiden menekki mahdollistaa kauran hankinnan lisäämisen.

05.08.2022

Elovena®-tuotteiden kulutus kasvaa. Uudet Elovena®-tuotteet kuten Elovena® kaurajuoma kahviin ja Elovena® pehmeät kaurapatukat ovat saaneet erinomaisen vastaanoton. Alkuvuoden aikana Elovena®-tuotteiden myynti on kasvanut yli 30 % edellisvuoteen verrattuna. Siksi lisäämme kauran hankintaa ja tarvitsemme lisää kauran toimittajia.

Naantali ja Perniö uusina kauran toimituspaikkoina

Kauran toimittamisen sujuvoittamiseksi olemme lisänneet suurimokauran vastaanottopisteitä. Uuden sadon kauraa voit toimittaa Nokian, Raision ja Loimaan lisäksi myös Naantaliin ja Perniöön Suomen Viljavan vastaanottopisteisiin. Myös luomusuurimokauran käyttömme kasvaa myös, mutta luomukauraa vastaanotamme vain Nokialla.

Vastaanottorajat ennallaan – laatuhyvityksiä parannettu

Suurimokauran laadun vastaanottorajat ovat ennallaan, mutta sadon 2022 laadun selvittyä vastaanottorajoja voidaan tarvittaessa muuttaa. Laatuhinnoitteluun olemme tehneet kesän aikana muutamia laatulisäparannuksia. Esimerkiksi erän ollessa puhdas muista viljoista maksamme jopa + 5 €/tn laatulisää. Puhtauteen kannattaakin kiinnittää huomiota: puitaessa ja kuivatessa on hyvä varmistaa, että puimuri, kuivuri, varastosiilot ja kuljetuskalusto on mahdollisimman puhdasta muista viljoista.

Esinäyte kertoo ennakkoon kauran laadun

Laadun varmistamiseksi toivomme kaurasta aina esinäytettä ennen varsinaista toimitusta. Kiireisimpänä sadonkorjuuaikana osaan toimituspisteitä kuorman toimittaminen on mahdollista myös ilman esinäytetietoa. Esinäytteet voi tuoda Raision tehdasalueen portille tai Nokian myllylle tai lähettää postitse.

Lisätietoja kauran toimittamisesta löydät saat viljan ostajilta

Haku