Newsroom

Elovenan 90-vuotisjuhlan kampanja käynnistyi

Elovena 90 vuotta

Juhlavuoden kunniaksi Elovena kerää suomalaisten ajatuksia elämästä ja tarjoaa ihmisille mahdollisuuden jakaa viisauksiaan kaikkien iloksi.

Elovena haluaa koskettaa ja ennen kaikkea tuoda iloa suomalaisten arkeen, näinä monelle varsin tiukkoinakin aikoina.

Elovena keräsi joulu-tammikuussa suomalaisten ajatuksia elämästä, yhteensä 100 katuhaastattelua. Nämä kootut "elämän ohjeet" julkaistaan Elovenan Facebook-sivuilla helmi-huhtikuun kuluessa. Voit tutustua jo julkaistuihin ajatuksiin Elovenan Facebook-sivuilla.

Elovena rohkaisee myös Sinua jakamaan oman tarinasi – se voi päätyä Elovena-puuropakkauksen kanteen. Joka viikko maalis-huhtikuussa painetaan 20 uutta kuluttajien kertomaa "elämän viisautta" kampanjapakkauksiin, kaikkiaan 160 erilaista ajatelmaa, yhteensä 117.000 puuropakkaukseen.

Oman ajatelmasi voit jakaa Twitterissä ja Instagramissa tunnuksella #hyväteväätelämään sekä Facebookissa tai elovena.fi:ssä.

Osana kampanjaa Elovena halusi ilahduttaa myös maamme lapsia ja vanhuksia. Elovena Puurobaari vieraili joulu-tammikuussa päiväkodissa Lohjalla, Hyvinkäällä ja Tuusulassa ja toi läheisen vanhustentalon asukkaat yhteiseen puurohetkeen. Alla mainio taltiointi yhdestä hyväntekeväisyyskäynnistä. Lisää vastaavia videoita julkaistaan helmi-huhtikuun kuluessa Elovenan Facebook-sivuilla sekä kampanjasivulla.