Viljat

Laadukkaat, kotimaiset viljat ovat Raision tärkeimpiä raaka-aineita. Viljanhankinta perustuu Raision ja viljelijöiden toimivaan yhteistyöhön ja sopimusviljelyyn. Noin 95 prosenttia käyttämästämme viljasta on kotimaista.

Raisio on viljelijän paras kumppani


Raisio on merkittävä suomalaisen viljan ostaja ja käyttäjä. Hankintamme perustuu yhteistyöhön viljelijöiden kanssa ja hankintaan suoraan viljanviljelijöiltä. Perinteet ovat pitkät ja velvoittavat, mutta viljan kauppatapojen tulee myös kehittyä toimintaympäristön muutoksen myötä.

Viljat-sivuilta löydät kaiken tarvittavan tiedon viljan toimittamiseen Raision toimipisteisiin tai yhteistyökumppaniemme vastaanottopisteisiin. Sivuilla pyrimme tarjoamaan myös runsaasti tietoa ajankohtaisista asioista; markkinoista ja kasvukaudesta, mutta myös viljan tuotantoon yleisesti liittyvistä aiheista.

Pyrimme pitämään sivuston tiiviinä ja selkeänä, jotta tieto olisi helposti löydettävissä. Otamme myös mielellään vinkkejä sivuston kehittämiseen ja aihealueista, jotka lukijoitamme kiinnostavat. Voit lähettää terveiset osoitteeseen viljat@raisio.com.