Newsroom

Raisioagron kalarehuliiketoiminta on nyt Raisioaqua

Raisioagro Oy:n kalanrehuliiketoiminta käyttää 1.2.2015 lähtien markkinointinimeä Raisioaqua. Raisioaqua-nimen käyttöönotolla korostetaan kalanrehuliiketoiminnan identiteettiä kalanviljelyn erikoisosaajana ja innovaattorina. Kalanrehujen tuotannossa on samassa yhteydessä tehty merkittäviä uudistuksia, jotka tukevat tuotelaadun jatkuvan parantamisen periaatetta.

Raisioagron kesällä 2014 uudistetun strategian mukaisesti yhtiö keskittyy liiketoimintoihin, joissa menestys perustuu ruokinnan ja kasvinviljelyn erikoisosaamiseen ja innovaatioihin. Kalankasvatus on voimakkaasti kehittyvä toimiala, jossa ruokintaratkaisuilla on suuri vaikutus toiminnan kannattavuuteen, ympäristöystävällisyyteen sekä tuotetun ruoan terveellisyyteen. Kalanrehuliiketoiminnalla on pitkät perinteet ja se on vuosien varrella saavuttanut markkinajohtajan aseman Suomessa ja Luoteis-Venäjällä. Raisioagron kalanrehuliiketoiminnan uusi markkinointinimi on Raisioaqua. Uusi nimi kuvaa entistä selkeämmin liiketoiminnan keskittymistä kalanviljelijöiden tarpeisiin ja markkinoiden johtavien kalanrehujen kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin.

Uuden nimen käyttöönotto on osa Raisioaquan visiota olla Itämeren alueen johtava rehujen ja ruokinnan erikoisosaaja kalankasvatuksessa. Raisioaqualla on tällä hetkellä alansa johtava tuotevalikoima, joista tunnetuimpia ovat Hercules LP Opti-, Vital Pro- ja Silver –rehubrändit. 

- Tavoitteenamme on tarjota niin henkilökohtaisessa asiakastyössä kuin verkkokaupassakin kokemus, joka perustuu alan parhaaseen asiantuntemukseen kasvatetun kalan ruokinnasta, sanoo Raisioaquan myyntijohtaja Karl-Erik Norrgård.

Raisioaqua keskittyy kalankasvattajien tarpeisiin sekä kalanrehujen laadukkaaseen kehitykseen ja valmistukseen. Kalanrehujen tuotannossa on tehty viime aikoina merkittäviä parannuksia, jotka tähtäävät huippuluokan laatuun ja asiakaskokemukseen.

–Olemme ylpeitä kalanrehuliiketoiminnan saavutuksista ja olemme nyt rakentamassa uutta Raisioaqua-brändiä moderniksi ja asiakaskeskeiseksi palveluorganisaatioksi. Raisioaquan erikoistunut henkilöstö kykenee parhaaseen mahdolliseen laatuun sanan jokaisessa merkityksessä, sanoo Raisioagro Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Puputti.