Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Vahvistamme Raisio-konsernin Nokian myllytuotantoa ja haemme kahta uutta

Tuotannon työntekijää


Työssäsi hoidat hiutalemyllyn prosessin ohjaukseen ja valvontaan, raaka-aineiden ja elintarviketuotteiden käsittelyyn sekä pakkauslinjan hoitoon liittyviä monipuolisia tehtäviä. Tarvittaessa osallistut myös muihin viljavaraston, myllytuotannon tai pakkaamon työtehtäviin. 

Arvostamme prosessi- tai elintarviketekniikan koulutusta sekä kokemusta prosessi- tai elintarviketeollisuudesta. Aiempi työkokemus vastaavantyyppisistä tehtävistä, voimassa oleva työturvallisuus- ja hygieniapassi sekä SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus ovat sinulle eduksi.

Odotamme sinulta kiinnostusta vaihteleviin työtehtäviin, vastuuntuntoa ja tarkkuutta. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä oppimishalu auttavat sinua työssäsi. Tulet saamaan hyvää kokemusta myllytuotannon monipuolisista tehtävistä.

Tehtävät ovat määräaikaisia elokuun 2020 loppuun saakka.

Lisätietoja antaa käyttöpäällikkö Jorma Rousu, puh. 050 502 4985 ke 27.11 klo 10-11 ja to 28.11 klo 10-11.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla  ”työntekijä”. Etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.