Raisio Group

Etsimme Raisio-konserniin

Business Controlleria

Tehtävässä tuet Operaatiot-organisaatiota operatiivisten ja strategisten tavoitteiden saavuttamisessa tuottamalla ja analysoimalla taloudellista tietoa. Operaatiot-organisaatio vastaa Raision hankinnasta ja tuotannosta. Työskentelypaikkakuntasi on Raisio.

Vastuualueeseesi kuuluvat muun muassa:

  • Tehokkuus- ja kannattavuusajattelun edistäminen organisaatiossa
  • Taloudellinen raportointi, ennustaminen ja budjetointi
  • Tuotekustannuslaskenta ja sisäinen siirtohinnoittelu
  • Investointien kannattavuuslaskelmat
  • Talouden prosessien kehittäminen muun organisaation kanssa 

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää KTM-tutkintoa tai vastaavaa koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta talouden tehtävistä, mielellään valmistavan teollisuuden parista. Arvostamme erinomaisia tietojärjestelmätaitoja, kokemusta SAPin käytöstä ja erilaisista raportointijärjestelmistä sekä kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen.

Odotamme valittavalta henkilöltä aloitteellista, analyyttistä ja jämäkkää työskentelyotetta, rohkeutta haastaa vallitsevat oletukset ja toimintatavat sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Olet kiinnostunut yksityiskohdista ja kykenet muodostamaan niistä selkeitä kokonaisuuksia. Haluat kasvaa tehtävien kautta ja edetä urallasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Toni Rannikko +358 40 078 8812 torstaina 18.4. klo 12-13 ja Head of Business Control, Healthy Ingredients Riikka Korte +358 50 307 0410 torstaina 18.4.2019 klo 14-16.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.4.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@raisio.com