Haemme konsernin johtoryhmän jäseneksi henkilöä ohjaamaan ja koordinoimaan yhtiön globaalia tuotantotoimintaa sekä johtamaan Raisionkaaren Teollisuuspuisto Oy:tä. Oletko sinä etsimämme

Vice President, Operations

Vastaat tuotannon ja hankinnan operatiivisesta johtamisesta sekä tehokkuuden kehittämisestä niin omien tuotantoyksiköiden kuin alihankintavalmistuksen osalta. Vastaat tärkeimmistä investointiprojekteista ja varmistat parhaat mahdolliset ratkaisut eri tilanteissa. Sisäisiä avainyhteistyötahoja ovat neljä liiketoimintayksikköä, Välipalat, Benecol, Makeiset ja Raisioagro. Raportoit tehtävässäsi konsernin toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta vahvaa Lean-osaamista ja näyttöjä Lean-kulttuurin rakentamisesta aikaisemmissa tehtävissäsi sekä kokemusta usean tuotantoyksikön johtamisesta. Lisäksi sinulla on vankka kokemus investointiprojektien johtamisesta ja niiden menestyksekkäästä läpiviennistä tuotantoympäristössä. Tunnet tuotannon automaatio- ja kunnossapitojärjestelmät sekä tunnistat niiden hyödyt. Osaat toimia tehokkaasti matriisiorganisaatiossa ja tuot näkemyksesi koko konsernin toiminnan kehittämiseen. Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/insinööri) sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Uskallat haastaa itsesi ja muut huippusuorituksiin innostavalla ja valmentavalla johtamisella. Suhtaudut työhösi intohimoisesti ja systemaattisesti. Olet energinen ja vaativa johtaja, joka hoitaa vuorovaikutustilanteet ihmisiä arvostaen.

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, alan parhaiden osaajien joukossa. Tehtävän sijaintipaikka voi olla esimerkiksi Raisio tai Nokia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Välimäki, Senior Partner MPS-Yhtiöt Oy, puh. 040 562 7324. Parhaiten tavoitettavissa tiedusteluita varten torstaina 9.2. klo 15-18 sekä tiistaina 14.2. klo 8:30-11. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla seuraavan linkin kautta viimeistään 20.2.2017.

Linkki hakemuslomakkeeseen