Etsimme Raision Pohjois-Euroopan Välipalat -yksikköön

OSTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi koostuu kansainvälisistä sopimusneuvotteluista, raaka-aineiden, trading- ja alihankintatuotteiden ostosopimusten hallinnasta sekä uusien toimittajien hankinnasta. Osto-organisaation esimiehenä vastaat ostotoiminnan prosessien kehittämisestä ja toimittajayhteistyöstä. Työhön sisältyy paljon projekteja sekä päivittäistä yhteistyötä myynnin, markkinoinnin, tuotehallinnan ja tuotekehityksen kanssa.

Edellytämme vankkaa kokemusta teollisuuden ostotoiminnasta sekä kansainvälisten sopimuskäytäntöjen tuntemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavantyyppisestä esimiestyöstä sekä teknistä (DI) tai kaupallista korkeakoulututkintoa.

Odotamme valittavalta henkilöltä analyyttistä ja järjestelmällistä työskentelyotetta, kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja suomeksi ja englanniksi. Tietojärjestelmäosaaminen, SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus ja edistynyt MS Excelin käyttötaito ovat eduksi.

Tarjoamme keskeisen tehtävän kilpailukykyisine etuineen. Asemapaikkana on Raisio.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjun hallinnasta vastaava päällikkö Virpi Hautamäki, puh. +358 44 781 8966 seuraavina aikoina:  

  • 10.6.2015 klo 13-15
  • 11.6.2015 klo 12-14

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 14.6.2015 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla "Ostopäällikkö".