Haemme Raisio-konsernin hankintaan ja toimitusketjun hallintaan liittyviin tehtäviin

Kolmea harjoittelijaa/kesälomasijaista

Tehtävään sisältyy opintoihin liittyvä harjoittelujakso kevään 2017 aikana ja sen jälkeen mahdollisesti kesälomasijaisuus kesä-elokuussa 2017.

Tulet saamaan hyvää kokemusta yleisesti hankinnan ja toimitusketjun eri osa-alueilta, erityisesti pakkausmateriaalien ja raaka-aineiden hankinnasta sekä alihankinnasta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin, tuotekehityksen, tuotannon, talousosaston ja tietysti toimittajien kanssa.  

Seuraat toimittajan onnistumista ja puutut poikkeamiin, seuraat materiaalien varastosaldoja, teet ostotilauksia ja ennusteyhteenvetoja toimittajille ja laadit sovittuja raportteja toiminnastamme.  

Toimittajiamme on sekä kotimaassa että ulkomailla, joten sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämättömyys, muu kielitaito luetaan eduksesi. Arvostamme reipasta ja iloista otetta, kykyä hallita kokonaisuuksia, nopeaa reagointikykyä muuttuvissa olosuhteissa, mutta myös tarkkuutta asioiden hoidossa. 

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 31.1.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Ostoharjoittelija”.