Maailma muuttuu. Muutosvoimat saavat aikaan merkittäviä muutoksia myös ruoan kulutuksessa. Nyt etsimme joukkoomme Raision Healthy Food -yksikköön

Markkinointipäällikköä

luomaan tulevaisuuden ruokaa sekä vaalimaan hyvää ja erinomaisesti kehittyvää ydinliiketoimintaa kanssamme.

Ruoka-alan ammattilaisena tiedät, että nykyajan kuluttajat haluavat kasvipohjaisia vaihtoehtoja kaikkiin ruokailutilanteisiin, hyvää energiaa uudenlaisista välipaloista sekä hyvää mieltä tekemistään valinnoista. Juuri tätä me tarjoamme brändeillämme: Elovena, Benecol, Provena, Nalle, Sunnuntai, Nordic ja Torino.

Kaupallisesti ajattelevana ja ruokaan intohimoisesti suhtautuvana brändiosaajana näet varmasti samat mahdollisuudet kuin mekin. Jos jaat visiomme, tule mukaan parantamaan maailmaa kanssamme.

Osaat löytää olennaisen sekä kiteyttää ja kommunikoida näkemyksesi brändi- ja portfolioprosesseihin. Sinulla on kokemusta ruokatuotteiden muuntamisesta kaupallisiksi menestystarinoiksi yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olet hurmannut kohderyhmäkuluttajat johdonmukaisella ja oivaltavalla brändikommunikaatiolla kaikissa kohtaamisissa.

Kaupallinen koulutuksesi ja näytöt osaamisestasi ovat jo nyt näkyvissä suomalaisten ruokapöydissä ja olet kiinnostunut luomaan lisää uusia menestystarinoita.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen pääkonttorissamme Raisiossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa strategia- ja brändijohtaja Mika Kukkurainen (050 572 3817 / mika.kukkurainen(at)raisio.com) 19.9.2017 klo 9-11.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.9.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Markkinointipäällikkö”.