Newsroom

Miksi Benecol® voi & rypsiöljy on terveellinen vaihtoehto?

Ravitsemussuosituksissa suositellaan voin ja voita sisältävien levitteiden välttämistä, koska ne sisältävät yleensä runsaasti kovaa, tyydyttynyttä rasvaa.

Voi itsessään sisältää paljon tyydyttyneitä rasvahappoja. Markkinoilla olevat voikasviöljyseokset sisältävät joko runsaasti voita tai niissä on yhdistetty voihin kovia kasvirasvoja. Benecol voi & rypsiöljy 60 % -levite on kuitenkin poikkeus, sillä sen rasvan laatu on erinomainen.

Pitkän tuotekehityksen tuloksena uudessa Benecol-levitteessä yhdistyvät voin hyvä maku, sydänystävällinen rasvahappokoostumus ja kasvistanoliesterin kolesterolia alentava teho. Levite maistuu voille, mutta tyydyttynyttä rasvaa on silti yhtä vähän kuin margariineissa. Rypsiöljy tuo levitteeseen tärkeitä tyydyttymättömiä rasvahappoja eli suositeltua pehmeää rasvaa. Uutuustuotteen sopivan levittyvä rakenne on saatu aikaan rypsiöljyn, voin ja kasvistanoliesterin ainutlaatuisella yhdistelmällä ilman kovia kasvirasvoja, kuten palmu- tai kookosrasvaa.

Osoituksena tuotteen terveellisestä koostumuksesta on myös sen saama Sydänmerkki, joka voidaan myöntää vain levitteelle, jossa on riittävän vähän kovaa rasvaa ja suolaa. Benecol voi & rypsiöljy on ainoa voita sisältävä levite, jolla on Sydänmerkki. Ravitsemuksellisesti kyseessä on siis erinomainen tuote. Maun pystyy parhaiten arvioimaan maistamalla itse!

Marja Vakkuri, ravitsemusasiantuntija, Raisio-konserni