Raisio Group

Haemme Raisio-konsernin myllytuotantoon uutta

Laboranttia

Työskentelet myllyn raaka-aineisiin ja elintarviketuotteisiin liittyvissä monipuolisissa  laadunvalvontatehtävissä. Pääset varmistamaan hyvän ja terveellisen ruuan valmistamista analysoimalla raaka-aineidemme ja tuotteidemme laatua myllytuotannossa ja lopputuotteissa. Lisäksi tehtävänäsi on tutkia ja määrittää raaka-aineiden laadun perusteella sen soveltuvuutta tuotannon eri käyttötarkoituksiin. Keskustelet analyysituloksista asiakkaiden, muiden asiantuntijoiden ja  sidosryhmien kanssa. Osallistut myös tuotekehityksen koeajoihin, organisoit laatu- ja hygieniakierroksia ja vastaat laboratoriossa käytettävien laitteiden toiminnasta. 

Arvostamme laborantin tai laboratorioanalyytikon ammatillista koulutusta sekä aiempaa vastaavaa kokemusta  elintarviketeollisuudesta. Voimassa oleva työturvallisuus- ja hygieniapassi sekä SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus ovat sinulle eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja palkitsevan tehtävän työympäristössä, jossa pääset työskentelemään osaamista arvostavassa hyvässä ilmapiirissä.  

Odotamme sinulta vastuuntuntoa ja tarkkuutta. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä oppimishalu auttavat onnistumaan työssäsi.  

Lisätietoja antaa käyttöpäällikkö Klaus Tuikka puh. +358500131130. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 17.1.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Laborantti”.

Raisio on kansainvälinen yhtiö, joka keskittyy terveelliseen ja vastuullisesti tuotettuun ruokaan. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino ja Benella. Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, maku ja kestävä kehitys. Vahva osaamisemme ja into kehittää uutta varmistavat kannattavan kasvun. Raision osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2017 konsernin jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 235 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liiketulos 36 miljoonaa euroa. Raisiolaisia on noin 330. Meidän ruokamme tekee hyvää Terveydelle, Sydämelle ja Maalle.