Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Etsimme Raisio-konsernin kasvipohjaisia tuotteita valmistavaan tuotantolaitokseemme kokenutta

TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä vahvojen brändiemme sekä terveellisen ja vastuullisesti valmistetun ruuan parissa. Pääset mukaan tehdasinvestointiprojektin projektitiimiin sekä rakentamaan tulevaisuuden organisaatiosi.

Vastuullesi kuuluvat tehtaan organisaation johtaminen ja kehittäminen sekä tuotantoprosessien kehittäminen. Olet mukana prosessiteknologian kehitystyössä sekä investointien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Rooliisi kuuluu myös raaka-aineiden käytön optimointi tehtaallamme. Turvallisuus, tehokkuus, toimitusvarmuus ja korkea laatutaso ovat toiminnan tärkeimmät mittarit henkilöstön hyvinvoinnin lisäksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa näyttöä prosessiteollisuudesta, projektityöskentelystä sekä useamman vuoden kokemusta vaativista tuotannon esimiestehtävistä. Työtapasi on analyyttinen, olet kiinnostunut toiminnan jatkuvasta parantamisesta ja sinulla on monipuolista teknistä ja taloudellista osaamista. Viestit sujuvasti myös englanniksi.

Arvostamme DI-koulutusta sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, jämäkkyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Elintarviketeollisuuden tuntemuksesta on etua.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan näköalapaikan organisaatiossamme sekä mielenkiintoisen työn tuotantolaitoksessamme, jossa kehitetään ja valmistetaan kasvipohjaisia lisäarvotuotteita. Saat myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen. Asemapaikkana on Raisio.

Lisätietoja tehtävästä antaa COO Jukka Heinänen, puh. +358 46 851 2626 torstaina 8.8. klo 12.30-14.30 sekä perjantaina 9.8. klo 9-11.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 18.8.2019 osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Tehdaspäällikkö”.