Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Etsimme Raisio-konsernin Benecol®-tuotteiden vaikuttavaa ainesosaa valmistavaan tuotantolaitokseemme

Prosessioperaattoria

 

Haemme vastuullista, hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa prosessioperaattoria esterilaitokselle monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin Raisioon. Valmistamme ja pakkaamme kolesterolia alentavien Benecol®-tuotteiden vaikuttavaa ainesosaa, kasvistanoliesteriä. Tuotantolaitoksen operointi tapahtuu tiimityönä katkeamattomassa vuorotyössä, 12,5 tunnin vuoroissa. Automaatioasteemme on korkea, joten työ koostuu prosessien ohjauksesta ja valvonnasta, materiaalien käsittelystä ja analysoinnista sekä dokumentoinnista. Tuotannossamme yhdistyvät niin elintarvikealan tuoteturvallisuusvaatimukset kuin kemianprosessien tuomat turvallisuusvaatimukset. Työ vaatii huolellisuutta,  tarkkaavaisuutta sekä turvallisuusorientoitunutta asennetta. Osaamisen karttuessa pääset osallistumaan eri työtehtäviin vuoron sisällä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta yleistä tekniikan tuntemusta ja hyviä tietoteknisiä perustaitoja sekä sopeutumista vuorotyön edellyttämään työskentelyyn ilta- ja yöaikaan sekä viikonloppuisin. Tuotannon sujuvuuden kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että osaat hahmottaa kokonaisuuksia, priorisoida työtäsi sekä viestiä työtehtävistäsi myös kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen modernissa ja hyvän yhteishengen tuotantolaitoksessamme. Tutustu yhdeksään hyvään syyhyn työskennellä Raisiolla!

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä eli kutsumme haastatteluun mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa to 5.3 klo 12-15 tai to 12.3 klo 12-15 käyttöpäällikkö Tuomas Kaskinen, p. 045 6757016.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.3. osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla "Prosessioperaattori".