Raisio Group

Haemme Raision Brands and Marketing-yksikköön

Promootio- ja tuotepäällikköä

Kehittämään Raision viljapohjaisten brändien (Elovena, Nalle, Sunnuntai, Torino, Provena) kuluttaja- ja vähittäiskauppapromootioita, myyntipistemateriaaleja sekä Elovena-tuotteiden design- ja tuoteasioita. Laadit markkinointitiimin kanssa Raision viljapohjaisten brändien Suomen promootio- ja myyntipistemateriaalit sekä vedät promootio-, myyntipistemarkkinointi- ja pakkausdesignprojektit yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Intohimonasi on niin brändien kuin kuluttaja- ja ketjuasiakaskokemusten kehittäminen. Nautit työskentelystä sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaidemme kanssa ja olet hyvä johtamaan projekteja. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä Raision kategorioista vastaavan tiimin, digimarkkinoinnin ja myynnin kanssa.

Edellytämme sinulta kaupallista koulutusta esim. markkinoinnin KTM, kokemusta Suomen päivittäistavarakaupasta sekä uusien tuotteiden lanseeraamisesta ja työskentelystä kuluttajabrändien kanssa. Olet luonteva esiintyjä ja sinulla on hyvät ryhmätyöskentelytaidot. Toimit myös sujuvasti englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen inspiroivien ihmisten, brändien ja tuotteiden kanssa.  Asemapaikkana on Raisio.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Jennifer Krook pe 8.2. klo 13-14 ja ma 11.2. klo 15-16  puh. 040 545 2414.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 19.2.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Promootio- ja tuotepäällikkö”.