Raisio Group

Oletko vahva talousosaaja ja halukas kasvamaan konsernikirjanpitäjän tehtäviin?
Etsimme sinua

Pääkirjanpitäjä

 

Päävastuualueenasi on  konsernin tilinpäätöksen laatiminen IFRS-normiston mukaisesti. Konsernin tilinpäätösvastuun lisäksi toimit SAP S/4 HANA -toiminnanohjausjärjestelmän Key Userina.  Toimit kiinteässä yhteistyössä liiketoimintayksiköiden ja muiden tukitoimintojen kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokonaiskuvaa taloushallinnon prosesseista sekä kokemusta kirjanpidosta,  konsernilaskennasta ja IFRS:stä. Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta konsernin tilinpäätöksen laatimisesta.  Tarvitset työn luonteen mukaisesti joustavuutta ja paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja.  Kommunikoit myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan nykyaikaisiin taloudenhallinnan ratkaisumalleihin sekä mahdollisuuden vahvistaa osaamistasi ja kehittyä monipuolisen työn kautta. Saat myös kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöetuudet. 

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Sirpa Virtanen 1.11. klo 9-10 ja 2.11. klo 13-14.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Pääkirjanpitäjä” viimeistään 5.11.2018.