Hyppää sisältöön

Meillä on hyvä olla töissä

Tähtäämme erinomaiseen työntekijäkokemukseen ja tuemme henkilöstömme terveellistä elämäntapaa.

9 syytä työskennellä Raisiolla

Ruokaa suurella sydämellä

Vastuullisesti tuotetut, terveelliset tuotteemme tekevät hyvää ihmiselle ja maapallolle. Henkilöstömme tekee työtään suurella sydämellä – tule mukaan innostavaan porukkaan!

Mukana muutoksessa

Elintarvikealalla eletään jännittäviä aikoja, sillä ruokatrendit ja ihmisten ruokailutottumukset muuttuvat vauhdilla. Vastuullisen, jäljitettävän ja kasvipohjaisen ruuan kysyntä kasvaa. Megatrendit tukevat Raision kasvustrategiaa.

Luotettava, kehittyvä, reilu, joustava

Näillä sanoilla henkilöstömme kuvaili Raisiota työnantajana uusimmassa henkilöstötutkimuksessamme.

Tutkitusti kivat työkaverit

Työkaverit saavat aina parhaat arvosanat henkilöstötutkimuksissamme! Uusien tulijoiden lisäksi moni onkin viihtynyt meillä todella pitkään töissä – 40 vuotta raisiolaisuutta ei ole harvinaisuus.

Monipuolista osaamista

Raisiolaisista 90 prosentilla on ammatillinen tai korkeakoulututkinto. Eniten Raisiossa työskentelee kaupallisen, teknisen ja matemaattis-luonnontieteellisen koulutuksen saaneita. Viidesosa raisiolaisista työskentelee tuotannoissa, loput muun muassa tuotekehityksessä, markkinoinnissa, myynnissä ja taloudessa.

Kansainvälisiä työkavereita

Vaikka pääkonttorimme on edelleen varsinaissuomalaisten peltojen keskellä, meitä raisiolaisia on kahdeksassa maassa. Noin viidennes raisiolaisista työskentelee Suomen ulkopuolella muissa Euroopan maissa.

9 syytä työskennellä Raisiolla

 

Turvaa vakuutuskassasta

Hyvien työterveyspalveluiden lisäksi Raision henkilöstö voi liittyä vapaaehtoiseen Killinallin vakuutuskassaan. Pienellä palkasta vähennettävällä kuukausisummalla saa todella kattavat terveyspalvelut. Vakuutuskassa korvaa kokonaan tai osittain muun muassa lääkärinpalkkiot, hammashoidon, silmälasit, hieronnan ja fysioterapian.

Uuden oppiminen

Raisio on asiantuntijaorganisaatio, jossa osaamisesta pidetään huolta. Osaamisen kehittämisen tarpeet kartoitetaan vuosittain. Ammattitaitoa ja kykyä vastata muuttuviin työtehtäviin kehitetään muun muassa sisäisillä ja ulkoisilla koulutuksilla sekä työssä oppimisella.

Joustavuutta elämään

Raisiossa työ joustaa silloin, kun elämä sitä vaatii. Meillä useimmissa työtehtävissä voi tehdä etätöitä ja vaihtaa lomarahat vapaiksi. Joustavat työajat ja hyvät työvälineet mahdollistavat työnteon omaan arkeen sopivalla tavalla.

 

Tutustu Raisioon

Raisio on kansainvälinen yhtiö, joka keskittyy terveelliseen ja vastuullisesti tuotettuun ruokaan ja kalanrehuihin. Suomessa Raision tunnettuja brändejä Benecol®-brändin lisäksi ovat Beanit®, Härkis®, Elovena®, Sunnuntai®, Torino®, Nalle® ja Benella®.

Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, maku ja kestävä kehitys. Vahva osaamisemme ja into kehittää uutta varmistavat kannattavan kasvun.

Raisio lyhyesti

 

Haku