Sulma

SULMA on puolalainen pasta- ja tattarisuurimotuotteiden brändi ja valmistaja.

Sulma tarjoaa kuluttajalle edulliseen hintaan suuren joukon laadukkaita ja terveellisiä tuotteita. SULMA perustettiin vuonna 1994 ja sillä on vahva asema läntisen Puolan markkina-alueella. Raisio osti Sulman vuonna 2012 vahvistaakseen asemaansa Puolan markkinoilla ja pastaliiketoiminnassa.

Nielsenin tutkimuksen mukaan Puolan pastamarkkina kasvaa 2-5 % vuodessa ja Sulma aikoo hyödyntää toiminnoissaan tämän myönteisen suuntauksen. Kehitämme jatkuvasti tuotesalkkuamme kustannustehokkaasti siten, että se yhä paremmin vastaa kuluttajien tarpeita.

Sulma-brändillä on kolme päätuoteryhmää

Tuotteet ovat laadultaan erinomaisia nykyaikaisen teknologian ja asianmukaisen kuivausprosessin ansiosta. Pasta ei keitettäessä tartu yhteen ja sen puruvastus säilyy. Pasta pitää makunsa ja kultaisen värinsä. Sulman tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita.

Sulma makaron sulechowski Italialaistyyppinen pasta 100% durumvehnästä.

Sulma makaron nadodrzanski
Perinteinen paikallinen pasta laadukkaasta puolalaisesta vehnästä.

Sulma kasza gryczana
Tattarisuurimoillamme on ainutlaatuinen valmistusprosessi, jossa suurimot paahdetaan savustamisen sijaan. Näin saadaan aikaan positiivinen makumuutos, lyhyempi keittoaika sekä korkeammat ravintoarvot proteiinin paremman imeytymisen ansiosta.