Kesätöihin Raisioagrolle Kouvolaan

Raisioagro – kasvun innostaja.

Raisioagro auttaa asiakkaitaan tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja taloudellisesti kannattavasti eläinten hyvinvointia edistäen. 

Raisioagro on maailman johtava toimija pohjoisten olosuhteiden lypsykarjan ruokinnassa. Toiminnan ytimessä ovat vahva ruokinnan erikoisosaaminen sekä innovatiiviset ja ekologiset huippurehut. Raisioagron innovaatiot ja erikoisosaaminen mahdollistavat paremmat tuotokset ja auttavat osaltaan myös ratkaisemaan ruoantuotannon globaaleja haasteita.

Kouvolan tehtaalla valmistetaan naudanrehuja.

Haemme vuodelle 2018 kesätyöntekijää tuotantotehtäviin. Tuotannossa pääset työskentelemään monipuolisesti tuotantoprosessin eri vaiheissa, mm. prosessinvalvonnassa, prosessilaitteiden kunnonvalvonnassa ja huoltotöissä. Työaikamuoto on keskeytyvä kolmivuorotyö.

Edellytämme valittavalta henkilöltä teknisiä opintoja ja/tai kokemusta prosessiteollisuudesta. Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä sekä voimassa olevaa työturvallisuus-, tulityö- ja trukkikorttia sekä hygieniapassia.

Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoa,  täsmällisyyttä ja vastuuntuntoa.

Lisätietoja antaa Joni Vainio puh. +358447818904.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse  joni.vainio(at)raisio.com

Hakuaika päättyy 20.3.2018, mutta etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.

Lisätietoja yrityksestä: www.raisioagro.com