Elovena tarjoaa hyvät eväät elämään

Vuonna 2015 90-vuotisjuhlavuottaan viettävä Elovena on suomalaisten rakastama, ikoninen brändi, jonka alkuperä tunnetaan. Suomalaisten mielestä Elovena on yksi suomalaisuutta parhaiten kuvaavista elintarvikkeista. Lisäksi se mielletään terveelliseksi ja laadukkaaksi tuotemerkiksi.

         

Elovena on Suomessa Raision yksi fokustuotemerkeistä, jonka kehittämiseen panostetaan nyt ja tulevaisuudessa. Elovena on kasvanut menestyksekkäästi laajentamalla tuoteperhettään, johon kuuluu nykyään perinteisten Elovena-kaurahiutaleiden lisäksi muitakin vilja-tuotteita, kuten pikapuuroja, välipalakeksejä ja -juomia.

Kaikilla Elovena-tuotteilla ja niiden sisältämällä kauralla on useita suotuisia terveysvaikutuksia luonnostaan herkullisessa muodossa. Elovena-tuotteet ovat kategoriassaan aina terveellisempi vaihtoehto. Elovena-tuotteiden kaura on 100 % kotimaista ja valmistus kotimaassa aina kun mahdollista: 98 % Elovena-tuotteista valmistetaan Suomessa. Hiili- ja vesijalanjälkimerkit löytyivät ensimmäisinä maailmassa Elovena-kaurahiutalepaketin kyljestä.

Elovena tukee Suomen Urheiluliitto (SUL) ry:n järjestämää Elovena-voimapäiväkampanjaa, joka keskittyy suomalaisten lasten liikunnan ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Olemme järjestäneet alakoululaisille näitä hauskoja yleisurheilupäiviä yhteistyössä SUL:n kanssa ympäri Suomea jo vuodesta 2007. Vuonna 2015 Elovena Voimapäivä vierailee 50 alakoulussa. 

Elovena-tuotteet valmistetaan Suomessa, lukuunottamatta muroja, jotka valmistetaan Saksassa. Elovena-tuotteita myydään Suomessa ja Puolassa.