Raisio Group

Haemme Raision Terveelliset Elintarvikkeet -yksikköön

TUOTEKEHITTÄJÄÄ

Etsimme ennakkoluulotonta ja idearikasta tuotekehityksen osaajaa vahvistukseksi tiimiimme.  Raision vahvat brändit kuten mm. Elovena, Benecol, Sunnuntai, Nalle ja Provena ovat liiketoimintamme kivijalka. Osana tuotekehitystiimiä pääset mukaan vaikuttamaan näiden brändien kasvuun ja uudistumiseen.

Vastaat projektien suunnittelusta ja toteutuksesta tuotekehityksen osalta sekä nykyisten tuotteiden tuotehuollosta. Työsi on tiivistä yhteistyötä markkinoinnin ja hankinnan kanssa. Hyvät vuorovaikutus‐ ja verkostoitumistaidot ovat tehtävässä tärkeitä, sillä projektit toteutetaan yhteistyössä asiakkaiden, alihankkijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Arvostamme viljapohjaisten raaka‐aineiden hyvää tuntemusta sekä monipuolista tuotekehitysosaamista.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto elintarvikealalta. Olet lisäksi tottunut seuraamaan alan trendejä, tutkimuksia ja kirjallisuutta.  

Odotamme mielellään jo useamman vuoden monipuolista kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä kansainvälisessä teollisuudessa. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus ja motivaatio kehittyä tuotekehityksen osaajana.  Tuotekehitysprojektien koordinointi edellyttää sinulta tarkkaa, järjestelmällistä ja aikaansaavaa työskentelytyyliä. Työkielenä on englanti, joten sujuva englannin kielen taito on välttämätön. Tehtävien hoitaminen edellyttää myös matkustusvalmiutta.  

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän sekä kilpailukykyiset edut kansainvälisessä työympäristössä. Tehtävä on äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuus.

Lisätietoja antaa tuotekehityspäällikkö Päivi Kuusisto, puh. +358 44 781 8925 tiistaina 14.8. klo 14-16 ja torstaina 16.8. klo 9-11.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Tuotekehittäjä”. Hakuaika päättyy 19.8.2018, mutta etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.