Raisio Group

Haemme Raisio-konsernin myllytuotantoon Nokialle

TUOTANTO- JA PAKKAAMOHENKILÖÄ

Tarjoamme opintoihin liittyvän työssäoppimisjakson kevään 2018 aikana ja sen jälkeen mahdollisesti kesälomasijaisuuden kesä-elokuussa 2018.

Tehtävään sisältyy pääasiassa monipuolisia pakkauslinjan hoitoon ja elintarviketuotteiden käsittelyyn, tuotantoprosessin ohjaukseen ja valvontaan liittyviä tehtäviä.

Olet teknisten opintojesi loppuvaiheessa (esim. prosessi-, materiaali-, kone- tai automaatiotekniikka).

Aiempi työkokemus vastaavantyyppisistä tehtävistä elintarviketeollisuudessa sekä voimassa oleva työturvallisuus- ja hygieniapassi sekä SAP–toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus ovat sinulle eduksi.

Odotamme sinulta vastuuntuntoista ja oppimishaluista asennetta sekä kiinnostusta vaihteleviin tehtäviin. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot auttavat pärjäämään tehtävässä. Tulet saamaan hyvää kokemusta myllytuotannon monipuolisista tehtävistä. Voimme mahdollisesti myöhemmin tarjota aiheen myös opinnäytetyön tekemiseen.

Työ on kaksivuorotyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Jorma Rousu, puh. 050 502 4985. 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Tuotanto- ja pakkaamohenkilö”. Hakuaika päättyy 6.2.2018, mutta etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.