Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Etsimme osaksi Raision tietohallinnon tehokasta tiimiä sinua 

SAP CONCEPT OWNER 

ylläpitämään ja kehittämään toimittajiemme kanssa SAPia ja muita sovelluksiamme. Toimit SAP-asiantuntijana ja vastaat erilaisten kehityshankkeiden koordinoinnista. Pääset työskentelemään täysin uudistetun SAP S/4 HANA -ympäristön työkaluin.  Koulutat loppukäyttäjiä ja muita Concept Ownereita. Olet myös kiinnostunut muiden IT:n osa-alueiden kehittämisestä ja ongelmanratkaisusta. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden laajentaa osaamistasi SAPin eri osa-alueille ja kehittyä muuttuvassa sovellusmaailmassa. Saat myös kilpailukykyiset edut sekä  kansainvälisen ja dynaamisen työympäristön loistavassa tiimissä. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää muutaman vuoden kokemusta SAPin käytöstä sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja järjestelmien välisiä riippuvuuksia. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Arvostamme tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista korkeakoulututkintoa. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus järjestelmiin ja niiden kehittämiseen. Tehtävä on äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuus.

Työskentelypaikka on pääkonttorissamme Raisiossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Merja Lamponen, puh. +358 50 567 4149.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”SAP Concept Owner”. Hakuaika päättyy 6.5.2018, mutta etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään. 

Raisio on kansainvälinen yhtiö, joka keskittyy terveelliseen ja vastuullisesti tuotettuun ruokaan. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol, Elovena, Nalle ja Sunnuntai. Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, maku ja kestävä kehitys. Vahva osaamisemme ja into kehittää uutta varmistavat kannattavan kasvun. Raision osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2017 konsernin jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 307 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liiketulos 38 miljoonaa euroa. Raisiolaisia on noin 400. Meidän ruokamme tekee hyvää Terveydelle, Sydämelle ja Maalle.