Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Haemme Raisio-konsernin tehdaspalveluihin

SÄHKÖLAITOSMIESTÄ

Työskentelet sähkönjakelun sekä kiinteistöjemme ja tuotantolaitostemme sähkö-, automaatio- ja instrumentointilaitteiden uudisasennusten, vianhaun, korjausten, ennakkohuollon ja kehitystehtävien parissa. Osallistut projektien toteutuksiin, tarvikkeiden hankintoihin ja suunnitteluun sekä olet apuna osaston muissa kunnossapito- ja ylläpitotöissä. Huolehdit myös sähkölaitteistojen kunnossapito-ohjelmasta.

Edellytämme sinulta sähkö(voima)-, instrumentti- tai automaatioalan koulutusta. Tunnet sähkönjakelun, kiinteistöautomaation ja prosessiteollisuuden vaatimukset sekä pystyt paikallistamaan ja ratkaisemaan käytännön ongelmia.

Kokemus ja osaaminen sähkö-, kiinteistö-, automaatio- ja instrumentointialalta sekä IT-taidot ovat tarpeellisia työssäsi. Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, joustava ja halukas kehittymään tehtävässäsi. Sinulla on myös hyvät yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot.

Arvostamme aiempaa kokemusta sähkönjakelun, kiinteistöjen ja teollisuuden sähkökunnossapito- ja automaatiotehtävistä sekä teollisuuden turvallisuusasioista. Sähköpätevyys sekä kiinteistöautomaation (Honeywell) ja Siemens-prosessiautomaation osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työnkuvan hyvässä työyhteisössä, jossa saat osaavan organisaation tuen. Asemapaikkasi on Raisiossa, mutta osallistut tarvittaessa kunnossapitotöihin myös muissa tuotantolaitoksissamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkökäyttöpäällikkö Tapio Patron, puh. 050 378 9933 torstaina 8.3. klo 9.00-10.00 ja tiistaina 13.3. klo 9.00-10.00.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Sähkölaitosmies”. Hakuaika päättyy 15.3.2018, mutta etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.