Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Etsimme Raision hankintaorganisaatioon

Kahta ostajaa

Vastaat itsenäisesti tiettyjen tuotteiden hankintojen suunnittelusta ja tilaus-toimitusketjusta. Varmistat yhdessä sidosryhmiemme ja Raision hankintatoimen kanssa toimittajiemme kyvyn tukea laatu-, kustannus- ja vastuullisuustavoitteidemme saavuttamisessa. Tehtäviisi kuuluu myös vastuualueesi toimittajaverkoston ylläpito, yhteistyöneuvottelut, uutuustuoteprojektien läpivieminen hankinnan osalta sekä toimittajayhteistyön kehittäminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin, tuotehallinnan ja tuotekehityksen kanssa.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta hankintatoimen ja materiaalihallinnan tehtävistä, mutta myös myynnin, operaatioiden ja tuotekehityksen parissa hankittu kokemus on hyvä tausta tähän tehtävään. Arvostamme teknistä tai kaupallista korkeakoulututkintoa. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus ja motivaatio kehittyä hankinnan osaajana. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta hyvää organisointikykyä ja liiketoimintaymmärrystä sekä aktiivista ja jämäkkää otetta tehtävien hoitamisessa. Kommunikoit sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen kansainvälisessä ja dynaamisessa työympäristössä. Tehtävät ovat määräaikaisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Mari Siviranta, puh. 040 587 7932  ma 23.4. klo 9-10 ja pe 27.4. klo 12-13.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Ostaja”. Hakuaika päättyy 1.5.2018, mutta etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.