Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Etsimme Raision Terveelliset elintarvikkeet -yksikköön

Junior NPD Manageria 

Toimit projektipäällikköroolissa ja vastaat olemassa olevien tuotteiden ja uutuustuotteiden kehitystyöstä, aina konseptityöstä lanseeraukseen asti. Teet tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin ja hankinnan kanssa.  Olet aidosti kiinnostunut ruoasta ja siihen liittyvistä innovaatioista. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta, ymmärrystä FMCG-alalta sekä kuluttaja- ja myyntihenkisyyttä. Kommunikoit ja esiinnyt sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi.  

Tehtävässä pärjää määrätietoinen, innostunut ja motivoitunut tiimipelaaja. Arvostamme näyttöä vahvasta projektiosaamisesta. Pieni paine ei lamaannuta sinua ja osaat priorisoida projektin tekemiset niin, että työt tulevat tehtyä ajoissa.

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän sekä kilpailukykyiset edut kansainvälisessä työympäristössä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Innovation & NPD Manager Michaela Lindström, puh. +358 40 5687115.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Junior NPD Manager”. Hakuaika päättyy 10.6.2018, mutta etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.