Raisio Group

Haemme Raisio-konsernin Benecol-tehtaalle Raisioon

AUTOMAATIOALAN OSAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen

Päätehtäviäsi ovat tuotantolaitoksen tietojärjestelmien ja prosessiautomaation kehitys ja ylläpito. Työkenttääsi kuuluu myös pienimuotoisia kenttäinstrumenttien sekä sähkölaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Osallistut aktiivisesti kehitys- ja investointiprojekteihin Benecol-tehtaalla sekä Raision muissa yksiköissä. Tehdasseisokkien aikana valvot töiden kulkua ja varmistat työturvallisuuden toteutumisen.

Edellytämme sinulta sähkö-, instrumentti- tai automaatioalan koulutusta. Sinulla on perustuntemus prosessiteollisuuden laitevaatimuksista sekä kyky paikallistaa ja ratkaista käytännön ongelmia. Projektityökokemus sekä kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito ovat tarpeen tehtävän hoitamisessa. Kohtalainen englannin kielen osaaminen on välttämättömyys.

Arvostamme kokemusta kunnossapito- ja automaatioalasta (myös SW) sekä  mittalaitetekniikasta. Aiempi kokemus prosessiteollisuuden turvallisuusasioista, esim. ATEX-vaatimuksista katsotaan eduksi. Halu oppia, oma-aloitteisuus sekä hyvät yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot ovat sinulle luontaisia. 

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan sekä osaavan organisaation tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Pasi Tolvanen, puh.  +358 50 3789924 keskiviikkona 11.10. klo 9-10 ja torstaina 12.10. klo 9-10.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.10.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ” Automaatioalan osaaja”.