Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Etsimme Raisioagroon 

Asiakkuusvastaavaa Pohjois-Savon alueelle

Asiakkuusvastaavana tehtävänäsi on luoda ja ylläpitää asiakassuhteita alueen nautatiloille. Käytössäsi ovat ratkaisumyynnin tehokkaimmat työkalut: asiakkaan tarpeiden kuunteleminen, asiakastarvetta kartoittavien kysymysten tekeminen sekä ratkaisun tarjoaminen asiakkaalle. Olennainen osa työtäsi on myynti nykyisille asiakkaillemme ja uusasiakashankinta. Työ edellyttää myös liikkumista vastuualueellasi, joten oma auto on välttämätön.

Odotamme sinulta avointa, myynnillistä ja rohkeaa työotetta sekä kiinnostusta b-to-b kaupankäyntiin. Olet työskentelytyyliltäsi suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. 
Toivomme kokemusta myynnin tehtävistä ja arvostamme agrologin tai tradenomin koulutusta. Kokemus vastaavantyyppisistä myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä on sinulle eduksi. Koulutamme tehtävään, joten tärkeintä on myyntihenkinen avoin asenne. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä osana nautatiimiämme. Työskentelet kotikonttorilta ja Siilinjärven konttorilta käsin omalla myyntialueellasi Pohjois-Savossa Kuopion seudulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Vilppola p. 0500 381 673, Mikko Korhonen 044 781 8902.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.5.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Asiakkuusvastaava”. 

Lisätietoja yrityksestä: www.raisioagro.com. Raisioagro on osa Raisio-konsernia. Toimintamme ytimessä ovat vahva ruokinta- ja nurmiasiantuntemus, turvalliset ja ekologiset huippurehut sekä vankka sopimusviljely- ja viljakauppaosaaminen. Raisioagro haluaa olla asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja: isommat ja paremmat tuotokset ja sadot luovat hyvinvointia ja auttavat osaltaan myös ratkaisemaan ruoantuotannon globaaleja haasteita.