Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Etsimme Raisio-konsernin kasvipohjaisia tuotteita valmistavaan uuteen tuotantolaitokseemme

TYÖNJOHTAJIA, TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ, KUNNOSSAPIDON OSAAJIA JA  LABORANTTEJA 

 

Raision hiilineutraalille tehdasalueelle valmistuva tuotantolaitos tarjoaa mahdollisuuden työskennellä vahvojen brändiemme sekä terveellisen ja vastuullisesti valmistetun ruuan parissa. Pääset mukaan työskentelemään laitteiden asennus- ja käyttöönottovaiheeseen tehdasinvestointimme edetessä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuudesta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä alan koulutustaustaa.  Tämä voi olla sinun paikkasi, jos olet innostunut valmistamaan asiakkaillemme laadukkaita tuotteita sekä haluat oppia ja kehittää omaa työtäsi.

Alla tiivistettynä tarjoamamme monipuoliset työtehtävät tuotantolaitoksessamme, jossa kehitetään ja valmistetaan kasvipohjaisia lisäarvotuotteita. Tehtävät alkavat loppukevään ja alkukesän 2020 aikana. Tuotantolaitos valmistuu Raisioon.

Työnjohtajat:
Päävastuualueisiisi tulevat kuulumaan päivittäinen ja viikoittainen tuotannon työn organisointi, ihmisten johtaminen sekä työn sujuvuuden ja aikataulujen pitävyyden varmistaminen. Odotamme kokemusta prosessiteollisuudesta ja teknistä, vähintään ammattikorkeakoulutasoista, koulutusta. Esimieskokemuksesi on plussaa.

Tuotannon työntekijät:
Hoidat työssäsi prosessin ohjaukseen ja valvontaan, raaka-aineiden ja elintarviketuotteiden käsittelyyn sekä pakkauslinjan hoitoon ja varastointiin liittyviä monipuolisia tehtäviä. Odotamme prosessi- tai elintarviketekniikan koulutusta, kokemusta tietotekniikkaohjatusta tekemisestä ja joustavuutta työskennellä vaihtelevissa työtehtävissä. 

Kunnossapidon osaajat:
Arvostamme sähkö-, instrumentti- tai automaatioalan koulutusta. Sinulla on perustuntemus prosessiteollisuuden laitevaatimuksista sekä kyky paikallistaa ja ratkaista käytännön ongelmia.

Laborantit:
Pääset varmistamaan hyvän ja terveellisen ruuan valmistamista analysoimalla raaka-aineidemme ja elintarviketuotteidemme laatua. Onnistuaksesi työssä tarvitset laborantin tai laboratorioanalyytikon ammatillista koulutusta sekä aiempaa vastaavaa kokemusta  elintarviketeollisuudesta.


Lisätietoja tehtävistä antaa tehdaspäällikkö Jussi Kosomaa  p. 040 482 1048

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”työnjohtaja”, ”tuotannon työntekijä”, ”kunnossapidon osaaja” tai ”laborantti”.