Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

 

Etsimme Raisio-konserniin

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

 
Raisio on kansainvälinen pörssiyhtiö, joka keskittyy kuluttajaliiketoiminnassaan terveelliseen ja vastuullisesti tuotettuun ruokaan sekä teollisten asiakkaiden omassa tuotannossaan käyttämiin lisäarvoa tuottaviin ainesosiin. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino ja Benella.
Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, maku ja kestävä kehitys. Vahva osaamisemme ja into kehittää uutta varmistavat kannattavan kasvun. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 236 miljoonaa euroa ja liiketulos 27 miljoonaa euroa. Raisiolaisia on noin 320. Meidän ruokamme tekee hyvää Terveydelle, Sydämelle ja Maalle.
Tehtävässä vastaat konsernin viestintään liittyviä asioita kuten:

• Mediaviestintä ja toimittajasuhteet
• Sisäinen viestintä ja sen kehittäminen
• Raisio Oyj:n verkkonäkyvyyden ja sisällön kehittäminen
• Vastuullisuusviestintä ja -raportointi
• Osavuosikatsausprosesseihin osallistuminen oman halukkuuden mukaan
• Konsernin viestintämateriaalit, -ohjeistukset ja koulutukset
• Konsernin ylimmän johdon konsultointi erilaisiin viestintätarpeisiin liittyen

 Työskentelypaikkasi on yhtiön pääkonttori Raisiossa.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää KTM-tutkintoa tai vastaavaa koulutusta, osaamista ja kokemusta yritys- ja vastuullisuusviestinnästä sekä vahvoja tekstin ja sisällön tuottamisen taitoja. Tunnet viestintäkentän ja tunnistat kansainväliselle yritykselle keskeiset mediayhteistyön tarpeet ja kanavat.
 
Odotamme valittavalta henkilöltä oma-aloitteellisuutta ja vastuunkantokykyä vaativissa työtehtävissä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kokemus vastuullisuusviestinnästä katsotaan hakijalle eduksi.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Rahoitus-, viestintä- ja IR-johtaja Mika Saarinen p.  040 072 6808.
 
Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 01.04.2020 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”viestintäpäällikkö”.