Raisio Group

Haemme Raisio-konsernin Benecol-yksikköön 

Tuotekehityspäällikköä

vastaamaan projektien suunnittelusta ja toteutuksesta tuotekehityksen osalta. Osallistut myös asiakastuen antamiseen Benecol-lisensointipartnereille globaalisti. Työskentelet kiinteässä yhteistyössä mm. markkinoinnin, hankinnan ja alihankkijoiden kanssa. Tarvitset työssäsi hyviä projektinjohtamis-, verkostoitumis- ja kommunikointitaitoja. 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. elintarviketeknologia, elintarvikekehitys, elintarvikekemia). Arvostamme mielellään jo useamman vuoden monipuolista kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä kansainvälisessä teollisuudessa. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus ja motivaatio kehittyä tuotekehityksen osaajana. 

Tuotekehitysprojektien koordinointi edellyttää sinulta tarkkaa, järjestelmällistä ja aikaansaavaa työtyyliä. Työkielenä on englanti, joten sujuva englannin kielen taito on välttämätön. Tehtävien hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta. Asemapaikkana on Raisio.

Lisätietoja antaa kehityspäällikkö Päivi Kuusisto, puh. +358 44 781 8925  tiistaina 14.11. klo 15.30-16.30 ja keskiviikkona 15.11. klo 9.00-10.00.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.11.2017 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Tuotekehityspäällikkö”.