Raisio Group

Haemme Raisio-konsernin kalarehutehtaalle Raisioon neljää suomen kielen taitoista täysi-ikäistä

TUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ

Tarvitsemme kaksi henkilöä ajanjaksolle 15.4-31.8.2019 ja kaksi henkilöä ajanjaksolle 6.5.-31.8.2018. Mahdollisesti työt jatkuvat syyskuun loppuun asti.  Töitä tehdään keskeytyvässä kolmivuorossa, mahdollisesti myös viikonloppuisin. Valinnoissamme arvostamme mahdollisuutta työskennellä meillä useampana kesänä peräkkäin.

Tehtävään sisältyy pääasiassa monipuolisia pakkaamiseen ja pakkauslinjan hoitoon sekä rehutuotteiden käsittelyyn, tuotantoprosessin ohjaukseen ja valvontaan liittyviä tehtäviä.

Arvostamme teknisen alan osaamistasi ja aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä elintarvike- tai prosessiteollisuudessa. Perehdytämme tehtävään, joten tärkeintä on, että olet vastuuntuntoinen ja kiinnostunut oppimaan työssäsi. Tarjoamme hyvää kokemusta kalarehutuotannon monipuolisista tehtävistä. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä itsenäisen työskentelyn valmiudet auttavat pärjäämään meillä.

Olet kiinnostunut käyttämään teknisiä laitteita. Tarvittaessa et pelkää tarttua lapioon tai jakoavaimeen.  Sinulla ei ole allergioita varsinkaan kala-raaka-aineille. Siedät hajuja ja mahdollista likaantumista työssäsi. Voimassa olevaa työturvallisuus- ja hygieniapassi sekä trukinajataito ovat eduksi. 

Lisätietoja antavat tuotantopäällikkö Mikko Koskelainen +358 50 502 4972  (mikko.koskelainen@raisio.com)  ja tuotannon esimies Janne Leppänen +358 44 770 6853 (janne.leppanen@raisio.com) Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen  janne.leppanen@raisio.com otsikolla ”Tuotannon työntekijä”. Hakuaika päättyy 1.3.2019, mutta etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.