Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Haemme Raisio-konserniin

Sijoittajasuhdepäällikköä

jonka vastuualueeseen sisältyy myös konserniviestintä.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä vahvoille brändeille perustuvan, kansainvälisesti toimivan suomalaisen elintarvikeyhtiön sekä osaavan organisaation parissa. Raision uusi strategia perustuu vahvoille megatrendeille ja tähtää kasvuun.

Tehtäviisi kuuluvat Raisio-konsernin talousviestintä, pörssitiedottaminen, sijoittaja- ja analyytikkosuhteet sekä konserniviestintä. Työskentelypaikkasi on pääkonttorillamme Raisiossa.

Vastuualueeseesi kuuluvat muun muassa:

  • Raision pörssiviestintä, mm. osavuosikatsaukset, tilinpäätös ja pörssitiedotteet
  • Sijoittajasuhteista vastaaminen yhdessä talous- ja toimitusjohtajan kanssa
  • Ulkoisen ja sisäisen konserniviestinnän strateginen suunnittelu yhdessä viestintätiimin kanssa sekä viestintään osallistuminen
     

Tehtävässä menestyminen edellyttää KTM-tutkintoa tai vastaavaa koulutusta sekä kokemusta pörssiyhtiön taloudellisesta viestinnästä ja raportoinnista. Tunnet kansainvälisen sijoittaja- ja analyytikkokentän. Viestit erinomaisesti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi. Olet sujuva tekstintuottaja, ymmärrät numeroita ja pystyt tuottamaan niiden pohjalta kiinnostavan tarinan.

Odotamme valittavalta henkilöltä aloitteellista ja analyyttistä työskentelyotetta, rohkeutta haastaa vallitsevat oletukset ja toimintatavat sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Lisäksi ymmärrät liiketoiminnan syy-seuraus -suhteita kokonaisvaltaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Toni Rannikko, puh. 040 078 8812 torstaina 6.6. klo 14-15.30, tiistaina 11.6. klo 10-11 ja perjantaina 14.6. klo 9-10.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 16.6.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Sijoittajasuhdepäällikkö”.