Raisio Group

Haemme Raisio-konserniin kahta

SÄHKÖLAITOSMIESTÄ

 

Toinen valittavista henkilöistä työskentelee prosessisähkön ja –automaation parissa, toinen kiinteistösähkön ja -automaation tehtävissä.

Tehtäviin kuuluu kiinteistöjemme ja tuotantolaitostemme sähkö-, automaatio- ja instrumentointilaitteiden uudisasennuksia, vianhakua ja korjauksia sekä ennakkohuolto- ja  kehitystehtäviä.

Odotamme sinulta sähkö(voima)-, instrumentti- tai automaatioalan koulutusta. Arvostamme sähkönjakelun, kiinteistöautomaation ja/tai prosessiteollisuuden vaatimusten tuntemusta. Olet hyvä  paikallistamaan ja ratkaisemaan käytännön ongelmia. Tärkeintä on kuitenkin, että olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja halukas kehittymään tehtävässäsi.

Tarjoamme sinulle haastavan työtehtävän kilpailukykyisine etuineen pääkonttorissamme Raisiossa. Saat tehtävään osaavan organisaation tuen ja hyvän perehdytyksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkökäyttöpäällikkö Tapio Patron, puh. 050 378 9933.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Sähkölaitosmies”. Hakuaika päättyy 16.9.2018, mutta etenemme rekrytoinnissa, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.