Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Etsimme Raision Terveelliset elintarvikkeet -yksikköön rohkeaa ja innostunutta

RUOKATEKNOLOGIAN OSAAJAA

 

Raision vahvat brändit Elovena ja Benecol ovat liiketoimintamme kivijalka. Terveellisen ruuan ammattilaisena osana kategoria- ja tuotekehitystiimiä pääset mukaan vaikuttamaan näiden brändien kasvuun ja uudistumiseen.

Arvostamme vilja- tai kasvipohjaisten raaka‐aineiden hyvää tuntemusta sekä monipuolista teknologista osaamista.  Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto elintarvikealalta sekä useamman vuoden monipuolinen työkokemus vastaavantyyppisistä tehtävistä.

Odotamme valittavalta henkilöltä idearikasta, järjestelmällistä ja aikaansaavaa työtyyliä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kokemus alan yhteistyöverkostoissa työskentelystä on tärkeää. Olet tottunut seuraamaan alan trendejä, tutkimuksia ja kirjallisuutta. Tulevaisuuden tuotteet mahdollistava uusi teknologia sekä innovaatio-, tutkimus- ja patentointitoiminnan tuntemus ovat osa työkalupakkiasi. Sujuva englannin kielen taito on edellytys työtehtävien hoitamiselle. Ensisijainen toimipaikka on Raisiossa, mutta tehtävien hoitaminen on osittain mahdollista muualtakin. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän sekä hyvät edut kansainvälisessä työympäristössä. Lopullinen vastuualue rakentuu valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat tutkimus- ja kehityspäällikkö Otto Kaukonen 044 782 1292 ma 4.11. klo 12-14 sekä kategoria- ja tuotekehitysjohtaja Aino Sivonen 040 147 6333 ti 5.11. kl 12-14.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”ruokateknologian osaaja” Hakuaika päättyy 11.11.2019.