Raisio Group

Raisioagro hakee

PROSESSINHOITAJIA kalanrehujen valmistukseen

Kalanrehujen päävalmistusprosessissa eli ekstrudoinnissa raaka-ainemassa kypsennetään lämmön, paineen, kosteuden ja kitkan avulla kaloille hyvin sulavaksi rehumassaksi. Prosessin tuloksena syntyy kalan koon mukaisesti erikokoisia rehurakeita, jotka pakataan pikku- tai suursäkkeihin.

Haemme nyt kalanrehujen valmistukseen kolmea päävalmistusprosessin eli ekstrudoinnin hoitajaa. Ekstruuderin eli valmistuslaitteen käyttäjänä käynnistät valmistusprosessin ja säädät laitteet toimimaan optimaalisella tavalla parhaan laadun saavuttamiseksi. Prosessin aikana säädät ja valvot valmistusta prosessinohjauslaitteilla. Valvot myös lopputuotteen laatua näytteitä ottamalla ja niitä analysoimalla. Työ on prosessiteollisuuteen rinnastettavaa työtä: kalanrehujen päävalmistusprosessin säätämistä ja valvontaa haluttujen loppulaatuvaatimusten mukaiseksi.

Kalanrehujen valmistus on kausiluonteista (huhti-lokakuu) ja sopii siksi mm. prosessitekniikka- ja/tai insinööriopiskelijoille lomien aikaiseksi työksi, vaikka koko opintojen ajaksi. Koska koulutamme työntekijän tehtävään, toivomme pidempiaikaista sitoutumista työhön. Koulutus alkaa viimeistään huhtikuussa 2018.

Odotamme sinulta valmiutta tehdä kolmivuorotyötä, myös viikonloppuisin. Toimit mielelläsi yhteistyössä muiden kanssa, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Tarvittaessa et pelkää tarttua lapioon tai jakoavaimeenkaan. Olet halukas kehittämään omaa työtäsi, siedät hajuja ja mahdollista likaantumista eikä sinulla ole allergioita ainakaan kalaraaka-aineille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä tehtaassa, aktiivisessa ja innovatiivisessa ympäristössä. Työsi tietokoneohjattujen valmistuslinjojen hoitajana on itsenäistä ja vastuullista ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia prosessitekniikkaa sekä SAP-järjestelmän käyttöä. Työnantajasi on hyvämaineinen, työmarkkinoilla arvostettu toimija.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Hannu Tähtinen, puh. 050 567 3064 tai hannu.tahtinen(at)raisio.com.

Lähetä hakemuksesi 31.1.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Prosessinhoitaja”.

 

Raisioagro on osa Raisio-konsernia. Toimintamme ytimessä ovat vahva ruokinnan ja kasvinviljelyn erikoisosaaminen, innovatiiviset ja ekologiset naudan- ja kalanrehut sekä vankka sopimusviljely- ja viljakauppaosaaminen. Raisioagro on asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja: isommat ja paremmat tuotokset ja sadot luovat hyvinvointia ja auttavat osaltaan myös ratkaisemaan ruoantuotannon globaaleja haasteita. Kalanrehuliiketoimintamme Raisioaqua on ympäristöystävällisten kalanrehujen edelläkävijä, joka tarjoaa asiakkailleen kestävän kehityksen mukaiset rehut ja pohjoisen olosuhteisiin sovelletut toimivat ruokintaratkaisut.

www.raisioagro.com