Raisio Group

Etsimme Raision Terveelliset Elintarvikkeet –yksikköön

Patentti-insinööriä

 

Vastaat tutkimus-, tuotekehitys- ja innovaatiotoimintaamme sekä brändien menestymistä tukevien keksintöjen suojaamisesta yhdessä patentoinnista vastaavan asiantuntijan kanssa. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu mm. patenttien laadintaa, kilpailijaseurantaa, uutuustutkimusten tekemistä, toimintavapausselvityksiä sekä vireillä olevien patenttihakemusten hoitamista keksijöiden ja patenttiasiamiesten kanssa.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. diplomi-insinööri tai luonnontieteellinen tutkinto) sekä vähintään 5 vuoden kokemusta patenttiasioiden hoitamisesta. Kokemus elintarvikkeiden patentointitoiminnasta on eduksi.

Odotamme, että ajattelet analyyttisesti, yhdistelet asioita loogisesti ja kiteytät olennaiset asiat monimutkaisista asiakokonaisuuksista. Osaat ilmaista asiat ytimekkäästi sekä suomeksi että englanniksi. Olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja työskentelet tehokkaasti myös itsenäisesti.

Tarjoamme vaativan ja ammatillisesti haastavan työpaikan, osaavat kollegat ja kilpailukykyiset edut innovatiivisten ihmisten, tuotteiden ja brändien parissa.

Pääkonttorimme on Raisiossa, mutta voit työskennellä mahdollisuuksien mukaan myös Espoon konttorillamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Research, Regulatory and Patenting

Ingmar Wester, puh. +3585060132 to 06.09.2018 klo 13 – 16 tai pe 07.09.2018 klo 12 – 15.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.9.2018 mennessä  osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Patentti-insinööri”.