Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Nokian Mylly tuotantotyöntekijä

 

Etsimme asiakkaallemme Raisio-konserniin kuuluvalle Nokian myllylle tuotantotyöntekijöitä. Työsuhteet solmitaan suoraan Raision kanssa ja työsuhteet ovat alustavasti vuoden loppuun mutta mikäli tilanne sallii mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on vuorotyötä.

Työssäsi hoidat hiutalemyllyn prosessin ohjaukseen ja valvontaan, raaka-aineiden ja elintarviketuotteiden käsittelyyn sekä pakkauslinjan hoitoon liittyviä monipuolisia tehtäviä. Tarvittaessa osallistut myös muihin viljavaraston, myllytuotannon tai pakkaamon työtehtäviin.


Arvostamme prosessi- tai elintarviketekniikan koulutusta sekä kokemusta prosessi- tai elintarviketeollisuudesta. Aiempi työkokemus vastaavantyyppisistä tehtävistä, voimassa oleva työturvallisuus- ja hygieniapassi sekä SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus ovat sinulle eduksi.


Odotamme sinulta kiinnostusta vaihteleviin työtehtäviin, vastuuntuntoa ja tarkkuutta. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä oppimishalu auttavat sinua työssäsi. Tulet saamaan hyvää kokemusta myllytuotannon monipuolisista tehtävistä.


Tutustu yhdeksään hyvään syyhyn työskennellä Raisiolla!

Mikäli kiinnostuit paikasta hae paikkaan Baronan sivujen kautta.

Lisätietoja paikasta antaa Baronan henkilöstökonsultti Jani Sjölund puh 0504347226.

Hakuaika päättyy 10.04.2020

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.